Esittelyssä Moroccanoil Body -tuotteet

Moroccanoil vartalotuotteet
Moroccanoil Body on ylellinen vartalo-tuotesarja, joka on syntynyt ikonisen arganöljypohjaisen Moroccanoil-hiusöljyn innoittamana.  Moroccanoil Body on saanut inspiraationsa merestä, hiekasta, tuulesta ja Välimeren tuoksuista. Ihonhoitotuotteet sisältävät antioksidanttirikasta arganöljyä, mineraaleja ja vitamiineja. Tuotteet on suunniteltu ihon puhdistukseen, kuorintaan ja kosteutukseen. Tuotteiden ainutlaatuinen koostumus jättää kosteutetun ihon huumaavan tuoksuiseksi, luonnollisen säteileväksi ja vastustamattoman kauniiksi.
 

Step 1: Puhdista ja kuori iho

Aloita ylellinen Moroccanoil kokemuksesi puhdistamalla ihosi täyteläisellä Moroccanoil Body Shower Gel 250 ml -suihkugeelillä. Erittäin riittoisa suihkugeeli kosteuttaa ja ravitsee ihoasi puhdistaen hellävaraisesti. Runsaasti arganöljyä sisältävä tuote huolehtii ihosi kosteustasapainosta.
Kirkasta ihosi kuorimalla se hellästi Moroccanoil Body Buff 180 ml -silottavalla vartalonkuorinnalla. Välimeren rantojen innoittamana tämä ihoa uudistava vartalonkuorintatuote sisältää kuorivaa hiekkaa ja aprikoosi- ja oliivisiemenjauheita, jotka poistavat hellävaraisesti kuolleet ihosolut iholtasi.  Argan-, saflori- ja seesaminsiemenöljyt yhdessä shea-, manteli- ja kookosvoiden kanssa palauttavat ihollesi sen elinvoimaisen hehkun ja kosteuden. Arganöljyn lisäksi runsaasti antioksidantteja sisältävät Avokado- ja viinirypäleensiemenöljyt vahvistavat ihon luonnollista vastustuskykyä ja korjaavat ihoa.

Step 2: Kosteuta ja hoida ihoa

Kosteuta ihoasi Moroccanoil Body Soufflé 190 ml -vartalovoiteella. Kevyt kermainen koostumus sisältää antioksidanttirikasta arganöljyä ja sheavoita. Voide imeytyy nopeasti syvälle ihoon kosteuttaen, raviten ja pehmentäen ihoa. Voide stimuloi ihon solujen uudistumista, parantaa ihon luonnollista vastustuskykyä, terveyttä ja elinvoimaa.
Ravitse ihoasi Moroccanoil Body Butter 190 ml -vartalovoilla. Samettinen, paksu ja ylellinen koostumus lukitsee kosteuden ihollesi. Voiteessa antioksidanttirikas arganöljy, shea-, kaakao- ja mangovoi sulautuvat yhteen ja luovat tämän vahvistavan koostumuksen. Ihoa hellivä ja pehmentävä koostumus imeytyy välittömästi ihoon.

Step 3: Korosta ja kaunista ihoa

Kaunista ihoasi ravitsevalla Moroccanoil Dry Body Oil 100 ml -vartaloöljyllä. Ylellinen argan-, oliivi- ja avokadoöljyä sisältävä koostumus lukitsee kosteuden tehokkaasti ihoon. Öljy hemmottelee ihoasi vahvistaen ihon koostumusta ja sävyä. Lopputuloksena terveen heleä iho.
Korosta ihosi kauneutta Moroccanoil shimmering Body Oil 50 ml - hehkua antavalla vartaloöljyllä. Yhdistelmä argan- ja seesaminsiemenöljyä ravitsee ihoasi syvältä samalla kun helmiäismineraalit luovat ihollesi kauniin hohteen. Shimmering Body Oil saa ihosi säteilemään.
 
Terveen ihon hehku säilyy aamun auringosta tähtitaivaan loisteeseen Välimeren hiekkaa paljaiden varpaiden alla.  Muista suojata ihoasi auringossa Moroccanoil SUN -aurinkotuotteilla. Kesän tuoksuiset aurinkotuotteet löydät verkkokauppamme valikoimasta.