Hellävaraiset & supernopeasti selvittävät The Knot Dr. -harjat

The Knot Dr. -hiusharjat on luonut hiusmuotoilija ja korkealuokkaisten salonkien entinen omistaja John Laverock, jonka viiden tytön pitkien hiusten takut alkoivat hallita aamuja perheen talossa. Päätettyään ratkaisevansa tämän ongelman, John suunnitteli uudenlaisen selvitysharjan, joka selvittää hiusten takut ja solmut, kuitenkaan katkomatta hiuksia tai aiheuttamatta epämukavaa tunnetta harjatessa.

Hiusharjat hiusten selvitykseen

Perusteellisen tutkimuksen ja testauksen avulla John löysi tehokkaan kaavan, joka ottaa huomioon harjan painon sekä harjasten koon, muodon ja materiaalin. Tämä mahdollistaa harjan kulkemisen takkujen läpi, auttaen sileyttämään ja selvittämään hiukset ilman katkeamista.

PRO Paddle Brush on lapioharja, jossa on jopa 212 harjasta. Tyynyosaan tasaisesti levitetyt harjakset mahdollistavat maksimaalisen selvitystehon ja luovat nautinnollisen harjaamiskokemuksen. Harjassa on tyylikäs musta ja kumipäällystetty runko sekä värikätyynyosa ja harjasten päät.

PhD on sulavalinjaisempi ja pienempi versio PRO -harjasta. Virtaviivaiseen runkootarkasti aseteltujen 135 harjaksen avulla PhD -hiusharja luo miellyttävän harjauskokemuksen.

PRO Sport ja PRO Swim -harjat on suunniteltu aktiivisille ja urheileville ihmisille. Ne kestävät erilaiset sääolosuhteet ja kemikaalit ja selvittävät sekä muotoilevat hiukset tarkasti. Harjat sisältävät suojaavan ja tarkkaan suunnitellun EVA-suojakotelon suojaamaan harjaa, kun olet liikkeessä tai säilytät harjaasi kuntosalikassissa.

hiusharja laukkuun

Lisääntyneen hiusten ennenaikaisen lähdön sekä saasteiden, kemikaalien ja lämpömuotoilun aiheuttamien vauroiden lisääntyminen tarkoittaa, että meidän kaikkien tulisi lopettaa tarpeettoman stressin aiheuttaminen hiuksillemme. The Knot Dr. -harja on täydellinen työkalu, jonka avulla voit hoitaa hiuksiasi, samalla kun jatkat päivittäisiä askareitasi!

Ota terveet hiukset tänään haltuun ja tee hiuksistasi #KnotaProblem