How-to: Klipsipidennys -raitojen käyttäminen

Klipsipidennys –raidat ovat loistava tapa lisätä kampaukseen tehostevärejä ilman, että hiusta tarvitsee alkaa käsittelemään rankasti. Hiustenpidennysraitoja voi käyttää vaikkapa kiharoiden sekaan tuomaan uutta ilmettä tai kampauksen yksityiskohtien korostamiseen.
Mitä tarvitset raitojen kiinnitykseen:
Tee näin:
Valitse mieleisesi värisiä klipsipidennys -osioita. Valitse osioita sellainen määrä, joka sopii tarkoitukseesi: jos haluat raitoja koko päähän esimerkiksi kiharoiden sekaan, voi osioita laittaa reilumminkin, mutta jos haluat ainoastaan korostaa jotakin kampauksen yksityiskohtaa, riittää osioita jo 1-4 kpl.
Klipsiraitojen käyttö
Valitse kohta, johon haluat raidan. Tee jakaus ja tupeeraa osion tyveä siitä kohdasta, johon pidennyksen haluat kiinnittää. Huomioi ettei klipsin tulisi näkyä valmiissa kampauksessa, vaan sen tulisi jäädä tyven sekaan piiloon. Suihkuta tupeerattuun kohtaan hieman hiuslakkaa tai kuivashampoota, jotta saat klipsille pitoa. Avaa klipsi ja aseta se osion tyveen. Paina klipsi kiinni.
Klipsiraidan kiinnittäminen
Kiinnitä kaikki haluamasi raidat samalla tavalla. Ota huomioon klipsien kiinnityskohdat kun teet kampausta: esimerkiksi tässä kampauksessa kaikki osiot on kiinnitetty pään oikealle puolelle eteen allekkain, sillä korostettava kohta haluttiin tehdä hiusten etuosaan oikealle puolelle.
Clip-On raitojen kiinnittäminen
Tässä kampauksessa tehtiin hollantilainen letti etuosaan (HUOM: katso ohje hollantilaiseen lettiin blogistamme). Muut hiukset on kiharrettu ja jätetty auki.
Pidennys lettikampauksessa
Kampausta kannattaa lopuksi asetella niin, että raidat pääsevät oikeuksiinsa. Clip-On –raidat ovat aivan loistava tapa korostaa kampauksia ja tuoda esiin niissä käytetyt tekniikat!
Klipsiraitojen käyttö kampauksessa
Vinkki: BLONG Clip-On –raitoja voit muotoilla omien hiustesi tapaan muotoiluraudoilla, sillä ne ovat 100% aitoa hiusta. BLONG Professional Hair Straightener –suoristusraudalla  suoristat ja kiharrat hiukset vaivattomasti.
Pidennysten muotoilu raudalla'