Ota haltuun vuoden 2020 hiustrendi: pitkät, pehmeästi kerrostetut hiukset

Pitkään trendikkäimmän hiusmallin asemaa pitäneen polkkamittaisen mallin rinnalle nousevat tänä vuonna pitkät hiukset: vuoden 2020 ehdottomasti yksi trendikkäimmistä malleista on pitkä, pehmeästi kerroksittain leikattu malli. Tämä malli imartelee jokaista, sillä sen antama pehmeys ja tuuheus muotoilevat kasvoja ja tekevät kokonaisuudesta mielenkiintoisen. 
hiustrendit 2020
Jos hiuksissasi ei ole tarpeeksi mittaa tai tuuheutta, saat sitä helposti hiustenpidennysten avulla. Omien hiustesi ollessa pidennystä lyhyemmät saat jo valmiiksi kaivattua kerroksittaisuutta. Usein pidennys kannattaa vielä yhdistää omiin hiuksiin leikkauksella, ja tässä tapauksessa kaikkein trendikkäimmän ilmeen takaamiseksi kannattaa hiusten latvoja hieman pehmentää, kerrostaa ja rikkoa. 
trendikäs hiusmalli

Pitkien hiusten valtava suosio näkyy myös kevään ja kesän  kampaustrendeissä: sotkuiset nutturat ja rennot poninhännät sekä hiusten koristaminen hiuskristallein valtaavat sosiaalisen median. Pitkiin hiuksiin luot nämä kaikki tyylit helposti, ja kerrostetuun malliin on supertrendikäs, rento lopputulos kaikista helpoin saada.

Jos haluat ottaa haltuun trendikkäimmät tyylit ja lisätä hiuksiisi pituutta ja tuuheutta, voit käydä lukemassa aiemmasta postauksestamme, kuinka valitset itsellesi sopivimman hiustenpidennyksen.  
kampaus 2020