5 asiaa, jotka treenatessa kannattaa hiuksiin liittyen huomioida

Yksi suurimmista 2010 –luvun megatrendeistä on hyvinvointi. Monen elämään kuuluukin tärkeänä osana liikunta, ja kaupat pursuavat urheiluvaatteita sekä -ravinteita. Mutta mitä kannattaisi ottaa huomioon hiuksia ajatellen kun treenaa?
1. Treenin yhteydessä erittyvä hiki saattaa haurastuttaa hiuksia. Siksi treenin jälkeen olisikin hyvä laittaa hiusten pituuksiin ja latvoihin hoitavaa öljyä, jos aikaa hiustenpesulle ei ole.
2. Vaihtele hiusten kiinnityskohtaa. Jos pidät hiuksia kiinni treenatessa, muista vaihdella kiinnityksen paikkaa. Jos hiukset on aina kiinnitetty samaan kohtaan, ne alkavat ajan myötä kulumaan ja katkeamaan siitä kohdasta, jossa hiuslenkki tai -klipsi on kiinni. Erityisesti lettikampaukset ovat hyviä treenatessa, sillä ne ovat hellävaraisia. (HUOM: Tsekkaa blogistamme ohjeet erilaisiin letteihin.)
3. Aina ei ole aikaa pestä hiuksia, ja jos hiukset ovat värjätty, voi jokapäiväinen pesu haalistuttaa hiusvärin nopeasti. Yksi hyvä keino pitää välipäivä hiustenpesusta on suihkuttaa niihin kuivashampoota, joka imee hiuksista talia. Kun kuivashampoon harjaa pois, hiukset näyttävät jälleen raikkaalta.
hiustenhoito salilla
4. Juo tarpeeksi vettä. Vedenjuonti on todella tärkeää hyvinvoinnin, mutta myös hiusten kannalta! Jos vedenjuonti on liian vähäistä, hiuksista tulee helposti kuivat, hauraat ja ohuet.
Moroccanoil Gym tuotepaketti
Moroccanoil Gym Kit -pakkauksesta löydät laadukkaan setin salille tarvittavia tuotteita hiuksia ajatellen. Moroccanoil –vesipullon (600ml) sisällä on Moroccanoil Dry Shampoo –kuivashampoo (65ml) sekä Moroccanoil Treatment-öljy (25ml). Setistä on saatavilla kaksi versiota: brunette ja blonde. Brunette -setissä kuivashampoo on tummille hiuksille tarkoitettua ruskeaa kuivashampoota, kun taas blonde -setissä vaaleaa. Blonde -setissä on Treatment -öljyn Light –versio eli öljy on väriltään vaaleampaa, eikä se aiheuta värjäymiä vaaleisiin hiuksiin.
Teksti ja kuvat: Juni

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post