5 + 1 syytä kokeilla hiustenpidennyksiä

Tuuheannäköiset ja upeat hiukset ovat usein pienen taistelun takana. Aamusta suurin osa tuhraantuu hiustenlaittoon, vuodessa kuluu valtavat määrät hiustuotteita, ja kuitenkin jo muutaman tunnin päästä hiukset vaativat korjailua, kun ne ovat lässähtäneet. Kuulostaako tutulta?

Varsinkin meillä suomalaisilla tuppaa olemaan luonnostaan melko ohut ja helposti lätistyvä hiuslaatu. Oletko koskaan miettinyt, miten julkkikset saavat hiuksensa näyttämään aina hyvältä? Totuus on, että suurin osa heistä turvautuu arjessaan käyttämään hiustenpidennyksiä, joiden avulla hiustenlaittoon käytetty aika lyhenee, mutta lopputulos on 10 kertaa upeampi.

Sopisivatko hiustenpidennykset myös sinulle? Lue alta 5 syytä kokeilla hiustenpidennyksiä.

hiustenpidennykset

1. Hiukset ovat huomattavasti helpommat laittaa

Hiustenpidennyksessä käytetty hius on helpommin käsiteltävää. Hius on sileää ja paksua, jolloin sen muotoilu on helppoa ja esimerkiksi yksi, kestävä kihara syntyy yhdellä muotoiluraudan vedolla. Hius ei kuitenkaan ole lasimaista, jolloin se ei liu`u ulos letistä (kuulostaako tutulta ongelmalta?), ja saat tehtyä kampauksen nopeasti.

Koska hiukset ovat paksummat, eivät ne myöskään vaadi niin paljon kikkailua näyttääkseen upealta - myös yksinkertaiset tyylit näyttävät hätkähdyttävän hyvältä.

2. Kampaukset pysyvät hyvänä läpi päivän

Hiustenpidennykseen tehty suoristus, kiharrus tai kiinnitys pysyy hyvänä koko päivän. Vaikka hiukset ovat sileät, ovat ne myös paksut ja ryhdikkäät, jolloin ne pysyvät laitettuina läpi päivän.  

hiukset 2020

3. Saat upean värin

Hiustenpidennysten avulla voit muuttaa tai korostaa hiusväriäsi. Haluaisitko lisätä ruskeisiin hiuksiisi ombre-efektin? Onnistuu. Vai haluaisitko pitkät, hattaran väriset Pinterest -hiukset? Pidennysten avulla onnistuu tämäkin.

Vaikka hiuksesi olisivat tasaisen ja luonnollisen väriset, esimerkiksi tummanruskeat, hiustenpidennysten avulla hiusvärisi on heti näyttävämpi eikä se näytä kotikutoiselta, sillä pidennyshiukset on värjätty tasaisen kauniiksi ja kiiltäväksi. 

pastellihiukset
Blong -hiustenpidennyksistä löydät klassisen kauniit kylmät, lämpimät ja luonnolliset sävyt sekä trendikkäät pastelli-, ombre- ja balayagesävyt.
parhaat hiustenpidennykset

4. Terveen näköiset hiukset

Hiustenpidennykset ovat kiiltävät ja terveen näköiset. Lisätessäsi hiuksiisi pidennykset, latvat eivät näytä kuivilta, kärsineltä tai ohuilta, mikä luo kokonaisvaltaisesti hyvinvoivan ja terveemmän ilmeen.

5. Omat hiuksesi saavat levätä

Jos omat hiuksesi ovat rasittuneet käsittelyistä, tai haluat kasvattaa niitä, kannattaa kokeilla hiustenpidennyksiä. Koska omaa hiusta ei tarvitse käsitellä yhtä paljon, se saa levätä ja kasvaa rauhassa pidennysten alla.

hiukset ei kasva

+ Kampaukset, joita et voinut kuvitellakkaan saavasi, ovat nyt mahdollisia

Oli kyse sitten näyttävästä ja paksusta lettikampauksesta kouluun tai töihin, tuuheasta ja kestävästä kiharakampauksesta illanviettoon, tai sitten upean kauniista hääkampauksesta, hiustenpidennysten avulla sinun on mahdollista luoda mielettömän upeat ja trendikkäät kampaukset, kuin suoraan Instagramista!

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post