Esittelyssä L'anzan uutuustuotteet: välitöntä vahvuutta hiuksillesi

L'anza tunnetaan yhtenä maailman johtavana hiustuotebrändinä, joka kehittää tehokkaita hiusta korjaavia ja suojaavia yhdisteitä. L'anzan tuotteet sisältävät väriä suojaavan koostumuksen ja vahvan aurinkosuojan. 

Keratin Healing Oil-uutuudet Rapid Bond Reconstructor ja Bond Smoothing Styler tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti hiukselle, joka tarvitsevat erityistä hoitavuutta. Tuotteet ovat nousseet välittömään suosioon myös ammattilaisten keskuudessa. Sensaatiomaiset uutuustuotteet auttavat palauttamaan hiusten katkenneita sidoksia ja korjaavat hiusten vaurioita.
lanza bond reconstructor

Keratin Healing Oil Rapid Bond Reconstructor 

Tehokkain hiusten vahvistaja kilpailijoiden joukossa*.

Rapid Bond Reconstructor korjaa hiusten vaurioita, auttaa vähentämään katkeilua ja antaa hiuksille voiman vain minuuteissa. Se sisältää tehokkaita ainesosia, jotka ravitsevat ja vahvistavat hiusten rakennetta. Lisäksi tuote sisältää sekoituksen kasviöljyjä, jotka antavat upean kiillon hiuksillesi.

Tuotteella on useita hyötyjä. Säännöllisessä käytössä hiusten kunto paranee ja tuote antaa suojan rasitusta vastaan. Rapid Bond Reconstructor sisältää lisäksi lämpö- ja UV-suojan. Tuote sopii vaalentamisesta, värjäämisestä ja permanentista kärsineelle hiukselle, sekä myös lämmöstä, ympäristötekijöistä ja mekaanisesta rasituksesta vahingoittuneelle hiukselle. 

Käyttö:
Keratin Healing Oil Lustrous-shampoon ja -hoitoaineen jälkeen, tuote levitetään pyyhekuivaan hiukseen tasaisesti. 
  • Vaurioituneet hiukset: Anna vaikuttaa 2–3 minuuttia ja huuhtele hiukset 
  • Vaurioituneet paksut ja karheat hiukset: Jätä tuote hiuksiin, älä huuhtele 
vaurioituneiden hiusten hoito

Keratin Healing Oil Bond Smoothing Styler

Tutkitusti hiusten pörröisyyttä tehokkaimmin ehkäisevä muotoiluvoide kilpailijoiden joukossa**.

Hoitava hiuksiin jätettävä muotoiluvoide parantaa hiusten vaurioita, sekä antaa hiuksille vahvemman ja sileämmän lopputuloksen. Tuote sisältää tehokkaita ainesosia, jotka ravitsevat hiuksia ja palauttavat hiusten katkenneita sidoksia. Lisäksi voide sisältää sekoituksen kasviöljyjä, jotka antavat hiukselle kiiltoa ja pehmeyttä. 

Bond Smoothing Styler hoitaa ja kosteuttaa hiuksia, ja auttaa niiden selvittämisessä. Lisäksi tuote tuo kiiltoa, sekä suojaa hiusta kosteudelta, lämmöltä, UV-säteilyltä ja ympäristötekijöiltä. Mieletön tuote erityisesti karkeille, kurittomille ja pörröisille hiuksille, jotka tarvitsevat hoitavuutta! Voide antaa hiuksille välitöntä sileyttä ja vahvuutta.

Käyttö: 

Levitä puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaa hiukset läpi, jotta tuote levittyy tasaisesti (hentoihin hiuksiin vain pituuksiin ja latvoihin). Kuivaa föönillä tai anna kuivua itsestään.

Lanza korjaavat hoitotuotteet
Huom: voit hyötyä myös tuotteiden yhteistehosta! 

Käytä tuotteita 2-vaiheisena hoitona saadaksesi vahvat, kiiltävät ja sileät hiukset. Lisää ensin Keratin Healing Oil Rapid BonReconstructor ja laita sen jälkeen Keratin Healing Oil BonSmoothing Styler päälle. Rapid BonReconstructorin vaikutus kohdistuu hiusten syvempiin kerroksiin ja Bond Smoothing Stylerin teho hiuksen ulkoisempiin osiin. Yhdessä nämä antavat hiuksille kokonaisvaltaisen hoitotuloksen! 

*Perustuu viiden samankaltaisen, ammattimaisen hoitotuotteen vertailuun kliinisessä tutkimuksessa. 
**Esti 61 % enemmän pörröisyyttä kuin viisi samankaltaista, ammattimaista hoitotuotetta keskimäärin vertailutestauksen perusteella kliinisessä tutkimuksessa. 

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post