Tehohoito hiuksille kotona

Lähestulkoon jokainen voi varmasti yhtyä siihen, että auringonpaiste on ihana asia! Haittapuolena se kuitenkin kuivattaa hiuksia, ja siksi erityisesti loppukesästä hiuksia kannattaa helliä erilaisin tehohoidoin, jotta auringon aiheuttamia vaurioita voitaisiin korjata. Tehohoitoa hiuksille kotona voidaan verrata kasvonaamioon: pysyäkseen mahdollisimman kauniina ja terveenä tarvitsevat myös hiukset ajoittain tehokkaampaa hoitoa.
Esimerkiksi Moroccanoil Intense Hydrating Mask –tehohoito on täydellinen pelastaja auringon tai meriveden kuivattamille hiuksille kotikäytössä. Se kosteuttaa ja ravitsee hiuksia intensiivisesti. Lisäksi se on oikea multitasker: voit käyttää tehohoitoa myös jätettävänä hoitoaineena, kun lähdet ottamaan aurinkoa tai ulkomaan matkalle – se suojaa hiuksesi auringolta samaan tapaan kuin aurinkorasva suojaa ihosi.
Käytä tehohoitoa hiuksille näin:
Levitä tehohoitoa pestyihin ja hyvin pyyhekuivattuihin hiuksiin sopiva määrä. Tässä tapauksessa käytimme Moroccanoil –tehohoitoa. Voit halutessasi kammata hiukset hellävaraisesti esimerkiksi harvalla selvityskammalla, jotta tehohoitoa olisi kaikkialla. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia.
Tehohoito hiuksissa
Huuhtele tehohoito pois suihkussa. Kuivaa hiukset tai anna niiden kuivua luonnostaan. Erityisen hellävaraiseen hiusten selvittämiseen valitse luonnonharjaksinen harja.
Hiukset tehohoidon jälkeen
Tehohoidolla hiuksista tulee upean sileät ja kiiltävät – esimerkiksi näissä kuvissa hiuksille ei olla tehohoidon jälkeen kuivaamisen lisäksi tehty mitään muuta.
hiukset tehohoidon jälkeen kuivana
Tehohoitoja kannattaa muistaa tehdä säännöllisesti läpi vuoden, sillä neljä vuodenaikaa pistävät hiukset koville, kun välillä hius kärsii pakkasesta ja välillä auringonpaahteesta. Erityisesti jos hiuksesi ovat käsitellyt, kannattaa tehohoito tehdä hiuksiin useamman kerran kuukaudessa säilyttääksesi hiukset terveen näköisinä ja tuntuisina. Säännöllisen hoitamisen avulla on mahdollista, ettei hiusta tarvitse myöskään leikata yhtä usein, kun hius saa suojaa ja kosteutta säännöllisin väliajoin.
Vinkki tehohoitoon:
Hoidon tehostamiseksi lisää lopuksi hiuksiin hiusöljyä tai jätettävää hoitosuihketta.
Moroccanoil Treatment on suorastaan kulttimaineen saavuttanut hiusöljy, jossa on ihana tuoksu. Tuotetta voi käyttää hiusten hoitoon, muotoiluun ja viimeistelyyn. Lopputuloksena hiuksista tulee kiiltävämmät ja helpommin käsiteltävät.

 

Mikäli tykkäät käyttää suihkutettavia hoitotuotteita on verkkokauppamme suursuosikki IdHAIR 911 - hoitosuihke, joka selvittää, suojaa ja hoitaa hiukset antaen niille luonnollista kiiltoa.

 


You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post