Hemmotteluhetki hiuksillesi

Lähestulkoon jokainen voi varmasti yhtyä siihen, että auringonpaiste on ihana asia! Haittapuolena se kuitenkin kuivattaa hiuksia, ja siksi erityisesti loppukesästä hiuksia kannattaa helliä erilaisin tehohoidoin, jotta auringon aiheuttamia vaurioita voitaisiin korjata. Tehohoitoa voidaan verrata kasvonaamioon: pysyäkseen mahdollisimman kauniina ja terveenä tarvitsevat myös hiukset ajoittain tehokkaampaa hoitoa.
Esimerkiksi IdHAIR Elements UV Protection –tehohoito on täydellinen pelastaja auringon tai meriveden kuivattamille hiuksille. Se kosteuttaa ja ravitsee hiuksia intensiivisesti. Lisäksi se on oikea multitasker: voit käyttää tehohoitoa myös jätettävänä hoitoaineena, kun lähdet ottamaan aurinkoa tai ulkomaan matkalle – se suojaa hiuksesi auringolta samaan tapaan kuin aurinkorasva suojaa ihosi.
IdHAIR tehohoito
Käytä tehohoitoa hiuksille näin:
Levitä tehohoitoa pestyihin ja hyvin pyyhekuivattuihin hiuksiin sopiva määrä. Tässä tapauksessa käytimme IdHAIR Elements Uv Protection –tehohoitoa. Voit halutessasi kammata hiukset hellävaraisesti esimerkiksi harvalla selvityskammalla, jotta tehohoitoa olisi kaikkialla. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia.
Tehohoito hiuksissa
Huuhtele tehohoito pois suihkussa. Kuivaa hiukset tai anna niiden kuivua luonnostaan. Erityisen hellävaraiseen hiusten selvittämiseen valitse luonnonharjaksinen harja.
Hiukset tehohoidon jälkeen
Tehohoidolla hiuksista tulee upean sileät ja kiiltävät – esimerkiksi näissä kuvissa hiuksille ei olla tehohoidon jälkeen kuivaamisen lisäksi tehty mitään muuta.
hiukset tehohoidon jälkeen kuivana
Tehohoitoja kannattaa muistaa tehdä säännöllisesti läpi vuoden, sillä neljä vuodenaikaa pistävät hiukset koville, kun välillä hius kärsii pakkasesta ja välillä auringonpaahteesta. Erityisesti jos hiuksesi ovat käsitellyt, kannattaa tehohoito tehdä hiuksiin useamman kerran kuukaudessa säilyttääksesi hiukset terveen näköisinä ja tuntuisina. Säännöllisen hoitamisen avulla on mahdollista, ettei hiusta tarvitse myöskään leikata yhtä usein, kun hius saa suojaa ja kosteutta säännöllisin väliajoin.
Vinkki tehohoitoon:
Hoidon tehostamiseksi lisää lopuksi hiuksiin hiusöljyä tai jätettävää hoitosuihketta.
Moroccanoil Treatment on suorastaan kulttimaineen saavuttanut hiusöljy, jossa on ihana tuoksu. Tuotetta voi käyttää hiusten hoitoon, muotoiluun ja viimeistelyyn. Lopputuloksena hiuksista tulee kiiltävämmät ja helpommin käsiteltävät.
EVO Happy Campers – jätettävä hoitosuihke tekee hiustenlaitosta huomattavasti helpompaa, sillä sen lisäksi, että se hoitaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia, se antaa hiuksille myös tukea ja tekee niistä helpommin käsiteltävät. Tuote menestyi esimerkiksi Iltasanomien Mystyle- testissä:
"Aivan mieletön lopputulos – hiukseni eivät koskaan ole kotikonstein näyttäneet näin hyvältä. Föönauksen jälkeen hiukset ovat runsaat, kiiltävät ja jäntevät. Tuhti tuoksu ei aluksi ole suosikkini, mutta en anna sen häiritä, koska lopputulos on niin hyvä. Herättää hiukset ihanasti eloon!"

 


Jätä kommentti

Huomioithan että kommentit käydään läpi ennen julkaisua.