Hiusmuoti 2020: Cat Walkeilla näkyy yksinkertainen ja helposti kopioitava hiustyyli

New Yorkin Fashion Weekeillä sama hiustyyli toistui useissa muotinäytöksissä: sileät, niskaan kiinnitettävät poninhännät ja nutturat ovat nyt supertrendikkäitä. Muotilavoilla ja -vaikuttajilla näkynyt kampaus on helppo luoda itse myös kotona. Hiukset harjataan ensin tiukasti ja sileästi alas niskaan poninhännälle. Riippuen omista mieltymyksistä, voi kampauksen kiinnittää kevyesti hiuskiinteellä, tai jos tavoitellaan enemmän Wet Look -tyylistä kampausta, voidaan apuna käyttää hiusgeeliä.

Kampauksesta tulee mielenkiintoinen, kun siinä yhdistetään sileää ja rouheaa pintaa, joten hiusten latvassa saa olla tekstuuria. Hiusten latvat voidaankin jättää joko auki tuuhealle poninhännälle tai muotoilla rennolle nutturalle. Esimerkiksi solmumainen ja rento nuttura sopii tähän lookiin täydellisesti. Jos hiuksesi ovat liukkaat ja sileät, lisää tekstuuria hiuksiin saat esimerkiksi rakennesuihkeen avulla.

Hiusmuoti 2020

Tehokkaasti silottavat tuotteet helpottavat kampauksen tekoa. Esimerkiksi Lakmén Frizz Control -tuotesarja sopii tarkoitukseen loistavasti: se vähentää hiusten pörröisyyttä jopa 68%. Se taltuttaa kurittomat hiukset ja palauttaa hiusten pehmeyden, tehden hiuksista jälleen hallittavat ja ravitut. Tuotteet kiillottavat paksut ja suorat tai kiharat hiukset, tuoden esiin niiden parhaat puolet, kuten rakenteen ja kiillon. Lisäksi tuotteet suojaavat hiuksia lämmöltä hiustenmuotoiluvaiheessa.

Lakmèn Full Defense Serum antaa rasittuneille hiuksille upeaa kiiltoa ja silkkisyyttä, ja sopii sileiden kampausten luomiseen täydellisesti.

silottava shampoo

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post