How-to: Näyttävä läpivetoletti

Läpivetoletti on helppo, mutta näyttävä ja kestävä kampaus, joka sopii sekä arkeen että juhlaan. Letistä saa näyttävämmän osioita levittämällä ja myös mohikaanimainen tyyli on mahdollinen, kun letin aloittaa tarpeeksi edestä.

Mitä tarvitset lettiin:

Tee näin läpivetoletti:

Tämän kampauksen pohjalla kannattaa hyödyntää hoitavaa tuotetta, kuten jätettävää hoitoainetta, jotta hiukset olisivat mahdollisimman hoidetut sekä kiiltävät ja näyttävä letti pääsee oikeuksiinsa. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti Lanzan Healing Moisture Moi Moi Mist –hoitosuihke, jossa on myös lämpösuoja. Lämpösuoja on hyödyllinen, jos hiuksia haluaa alkuun silottaa esimerkiksi muotoiluraudalla.
Aloita letti ottamalla osio hiusten etuosasta kiinnittäen sen kumilenkillä. Tarkista poninhännän paikka, sillä ensimmäinen poninhäntä toimii letin alkamiskohtana.
Läpivetoletin tekeminen
Ota tämän jälkeen ensimmäisen poninhännän alapuolelta toinen osio ja kiinnitä se kumilenkillä.
Läpivetoletti ohje
Jaa ylempi poninhäntä kahteen osaan ja nosta alempi poninhäntä niiden välistä ylös. Kiinnitä ylös nostettu osio klipsillä.
Lettiohje
Kiinnitä ylemmän poninhännän osiot yhteen kumilenkillä. Levitä osioita.
Läpivetoletti löysä
Tee samalla tavalla jälleen uusi poninhäntä. Irrota klipsi ja jaa jälleen ylempi poninhäntä kahteen osioon. Vedä uusi osio niiden välistä ylös ja kiinnitä klipsillä. Kiinnitä kumilenkki.
Läpivetoletti kuminauha
Etene näin aina niskaan saakka. Muista levittää osioita edetessäsi.
Läpivetoletti niska
Niskaan edettyäsi lettiin lisättävää hiusta ei ole jäljellä. Letitä letti latvaan saakka samalla tyylillä ja kiinnitä latva kumilenkillä.
Läpivetoletti niskaosa
Levitä osioita vielä lisää halutessasi.
Läpivetoletin tekeminen
Kiinnitä kampaus hiuskiinteellä. IdHAIR Elements Xclusive Intense Hairspray –hiuskiinne antaa kampaukselle voimakkaan pidon, jolloin levitetyt hiusosiot pysyvät paremmin paikallaan. Sen lisäksi siinä on kosteussuoja ja keskivoimakas kiilto.

Vinkki läpivetoletin tekoon: 

Kampauksessa kannattaa käyttää kirkkaita ja hyvälaatuisia kumilenkkejä. B'LONG Elastic bands –kumilenkit ovat kestäviä ja uppoavat kampaukseen huomaamattomasti.
Teksti & kuvat: Juni

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post