How-to: Rennot kalanruotoletit

Pigtails –kampaus on ollut suosittu sosiaalisessa mediassa jo vuosia. Kampausta voidaan muunnella helposti vaihtamalla letitystekniikka vaikkapa kalanruotolettiin, jolloin se saa aivan uuden ilmeen!

Mitä tarvitset:

Tee kalanruotoletti näin:

Jaa hiukset kahteen saman suuruiseen osioon. Kiinnitä toinen puoli klipsillä.
kalanruotoletin aloittaminen
Kampauksen pohjalle kannattaa suihkuttaa rekennesuihketta, jolloin hiuksista tulee helposti käsiteltävät ja letittäminen helpottuu. Myös kampauksen ilmeestä tulee rennompi. Moroccanoil Dry Texture Spray –muotoilusuihke sopii kaiken pituisille hiuksille.
Aloita aukinaiselta puolelta edestä niin, että jaat ensimmäisen kolmiomaisen osion kahteen osaan.
Kalanruotoletin tekeminen
Siirrä oikeanpuoleisen osion ulkoreunasta pieni osio hiuksia vasemmalle puolelle sisäreunaan. Tämän jälkeen siirrä vasemmanpuoleisen osion ulkoreunasta jälleen hiuksia oikeanpuoleisen osion sisäreunaan.
Kalanruotoletti ohje
Etene letittäen samalla tavalla, mutta lisää osioon mukaan aina hieman lisää hiusta.
Kalanruotoletti kampaus
Kun olet edennyt niskaan, lisättävät osiot loppuvat, mutta jatka letittämistä samalla tavalla ilman, että lisäät hiuksia osioihin.
kalanruotoletti letitys
Toista sama toiselle puolelle.
Kalanruotoletti välivaihe
Voit halutessasi tehdä kampauksesta rennomman näköisen levittämällä osioita hieman.
Kalanruotoletti valmis
Kiinnitä kampaus hiuskiinteellä. Sen lisäksi, että Design.ME Hold.Me Three Ways Hairspray –hiuskiinne on supersöpö, se on myös erinomainen hiuskiinne, sillä voit säädellä sen pitoa kevyestä voimakkaaseen tarpeen mukaan. Jos teet letistä rennomman, kannattaa valita voimakkaampi pito, jotta osiot pysyvät paikoillaan, kun taas tiukempaan letitykseen riittää kevyempikin pito.
Vinkki kalanruotoletin tekemiseen: 
Jos haluat silotella vauvahiuksia kasvoilta pois tai asetella niitä trendikkäästi ohimoille, kannattaa apuna kokeilla hiusgeeliä. IdHAIR Elements Xclusive Strong Gel on voimakas ja kirkas muotoilugeeli, jonka avulla saat viimeisteltyä kampauksen täydellisesti.
Teksti & kuvat: Juni

 


You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post