How-to: Trendikäs hollantilainen lettikampaus

Jo vuosia pinnalla olleet lettikampaukset ovat arkiaamun pelastus ja niissä voi yhdistää useita trendejä saman aikaisesti. Tässä helpossa kampauksessa yhdistyvät näyttävät hollantilaiset letit sekä trendikkäät saparot.

Mitä tarvitset hollantilaiseen lettiin:

  Tee näin hollantilainen lettikampaus:

  Levitä hiuksiin muotovaahtoa saadaksesi kampaukselle hyvän ja kestävän pohjan. Esimerkiksi IdHAIR Elements Xclusive Styling Foam –muotovaahto on tarkoitukseen sopiva, sillä sen voi levittää myös kuiviin hiuksiin ja se antaa hiuksille joustavaa tukea. Jaa hiukset keskeltä kahteen osaan. Kiinnitä toinen puoli pois tieltä klipsillä.
  hollantilaisen letin aloitus
  Aloita letittämään auki olevaa puolta niin, että jaat ensimmäisen kolmionmuotoisen hiusosion kolmeen osaan. Letitä vetämällä reunalla olevat osiot vuorotellen aina keskimmäisen osion alapuolelta keskelle.
  ohje hollantilainen letti
  Lisää edetessäsi hiuksia osioihin ja siirrä ne aina alakautta keskelle.
  hollantilaisen letin tekeminen
  Samalla kun etenet, levitä välillä edellisiä osiota, jotta letistä tulee paksumman ja näyttävämmän näköinen.
  Hollantilaisen letin löysääminen
  Etene näin aina niskaan saakka. Kun olet päässyt niskan kohdalle, kiinnitä letti kumilenkillä jättäen kuitenkin hiusten loppuosan auki.
  Hollantilainen letti how to
  Poista klipsi ja toista samat vaiheet toiselle puolelle. Viimeistele kampaus levittämällä osioita halutunlaiseksi.
  Valmis hollantilainen letti
  Kiinnitä letit hiuskiinteellä saadaksesi kestävän kampauksen. Valitse MOROCCANOIL Luminous Hairspray –hiuskiinne, jos haluat pidon lisäksi pehmeyttä ja heijastavuutta. Suihkuta päälle myös kiiltosuihketta saadaksesi mahdollisimman kiiltävän ja kauniin lopputuloksen. MOROCCANOIL Glimmer Shine Spray –kiiltosuihke on tähän loistava tuote, sillä sen lisäksi, että se antaa hiuksille voimakkaan kiillon, se korostaa myös hiusten väriä!

  Vinkki letin tekemiseen: 

  Jos hiuksesi ovat liukkaat, kannattaa kampauksen pohjalle suihkuttaa lisäksi kuivashampoota. Näin hiuksista tulee helpommin käsiteltävät. IdHAIR Elements Xclusive Dry Shampoo –kuivashampoo tekee hiuksista helposti hallittavat.
   
  Teksti & kuvat: Juni
   

  You may also like

  Katso kaikki
  Example blog post
  Example blog post
  Example blog post