How-to: Trendikäs solmukampaus

Hiustrendeissä hallitsevat nyt esimerkiksi hiusten somistaminen erilaisin koristein, neonvärit sekä erilaiset tekstuurit: kiiltävät pinnat yhdistettynä runsaisiin kiharoihin. Hiustenlaitossa yksi hauskimmista asioista onkin erilaisten tekniikoiden ja osien yhdistely! Tässä kampauksessa yhdistyvät kiharat, sileä pinta sekä letti ja solmumainen yksityiskohta.

Mitä tarvitset:

Kampa

Tee solmukampaus näin:

Suihkuta hiuksiin lämpösuojasuihketta. L'anza Healing Style Thermal Defense Spray –suihke suojaa lämmöltä aina 260 asteeseen asti ja antaa hiuksille pitoa, mikä helpottaa kampauksen tekoa, etenkin jos hiukset ovat kovin helposti suoristuvat.
Jaa hiukset kahteen osaan. Kiinnitä ylempi osio klipsillä.
Solukampauksen tekeminen
Kiharra alempi osa hiuksista muotoiluraudalla osio kerrallaan haluamallasi tyylillä. Tässä kampauksessa rautaa käytettiin pystyasennossa, jolloin kiharoista tulee rennommat kuin vaikkapa vaaka-asennossa, jolloin kiharasta tulee tiukempi.
Hiusten kiharrus letteihin
Jaa alussa kiinnitetty ylempi osio kahteen osaan niin, että jakaus on hieman vinottain. Halutessasi voit hieman tupeerata osioita.
Solmukampaus ohje
Kiinnitä vasen puoli pois tieltä klipsillä. Kieritä oikeanpuoleista osiota.
Asettele ja kiinnitä kieritetty osio pinnillä
Asettele ja kiinnitä kieritetty osio pinnillä.
Solukampauksen teko
Avaa ja kieritä myös vasemmanpuoleinen osio.
solmukampaus ohje
Asettele ja kiinnitä vasemmanpuoleinen osio niin, että vedät sen oikean puoleisen kiinnityksen läpi. Kiinnitä osiot yhteen kumilenkillä.
Solmukampaus ohje
Letitä osioista vapaaksi jäänyt latva haluamallasi tavalla.
Solmukampaus niskaosa
Tässä esimerkissä latva on letitetty ensin hollantilaisella letityksellä puoliväliin, jonka jälkeen on kiinnitetty kumilenkki ja jatkettu kalanruotoletillä. Voit halutessasi lopuksi kihartaa myös letin latvan.
Valmis solmukampaus
Kiinnitä kampaus hiuskiinteellä. Lanza Healing Style Dramatic F/X –hiuskiinne antaa kampaukselle voimakasta pitoa ja kuivuu nopeasti, jolloin kiharat eivät kärsi. Jos haluat kampauksesta juhlavamman, voit kiinnittää siihen koristeita. B'long HairCrystal –kristallit kiinnitetään kampaukseen muotoiluraudalla ja ne kestävät hiuksissa hyvin.

Vinkki solmukampauksen tekoon:

Tällaisen kampauksen pohjatyö kannattaa tehdä huolella. Kosteisiin hiuksiin lisättävä hiuksia silottava muotoiluvoide on loistava valinta kampauksen pohjalle. IdHAIR Mé Serum Cream –muotoiluvoide silottaa ja hoitaa pörröisiä hiuksia.
IdHAIR Seerumi
Kuvat & teksti: Juni

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post