Ota huomioon nämä asiat hääkampauksessasi

Häät ovat monelle pitkän ja hartaan odotuksen takana - siksi emme voi tarpeeksi korostaa miten merkittävää on, että tärkeänä päivänä on mukava ja itsevarma olo. Kampaus on yllättävän suuri osa morsiamen asua, ja siksi sen suunnittelussa ja toteutuksessa kannattaa huomioida muutamia seikkoja. Nämä vinkit toki pätevät myös muihin juhlatilaisuuksiin ja -kampauksiin, joten jos sinulla on häät tai muuten tärkeät juhlat tiedossa, lue eteenpäin!

hääkampaus 2020

Suunnittelu, suunnittelu, suunnittelu. Siinä on usein onnistuneen kampauksen salaisuus. Millainen tyyli sinulla on, missä tunnet itsesi mukavaksi? Millainen on kasvojen muotosi, mitä haluat korostaa, ja mitä häivyttää kampauksen avulla? Millaisen asun laitat tilaisuuteen? Hyvä kampaus tuntuu omalta, mutta ei liian arkiselta, tuo esiin parhaat puolesi, ja sopii asuun niin painopisteeltään kuin tyyliltäänkin. 

Älä missään nimessä jätä hiusten värjäämistä samalle viikolle häiden tai juhlien kanssa. Jos värjäys jostain syystä epäonnistuu, on hyvä olla varoaika, jotta ehdit tarvittaessa korjauttaa värin. Hiukset ovat myös luonnollisemman näköiset, kun hiusväri on irronnut ihosta.

Hiuksia ei myöskään kannata leikata juuri ennen juhlia, sillä laitoit kampauksen sinä, ystäväsi tai kampaaja, on jopa hieman kuivia latvoja huomattavasti helpompi käsitellä ja asetella kampausta tehdessä, kuin vastaleikattuja ja sileitä latvoja.

hääkampaus pitkät hiukset

Mieti tarvitsetko hiustenpidennyksiä. Harvalla on omasta takaa niin paksut ja pitkät hiukset, että niistä saisi unelmien juhlakampauksen tehtyä, sillä suuret kampaukset vaativat melkoisen paljon hiuksia. Jos et halua hiustenpidennyksiä juuri muulloin käyttää, mutta haluaisit lisätä kampaukseesi volyymia, ovat esimerkiksi klipsipidennykset täydellinen vaihtoehto kampaukseen. Jos hiukset jäävät auki, on myös SwiftHair hyvä vaihtoehto, sillä siiman avulla asennettava pidennys on huomaamaton.

hääkampaus pidennykset

Varaa koekampaukselle aika. Koekampauksen avulla näet, miten kampaus sopii tyyliisi ja asuusi, miten hyvin se kestää, ja onko sinulla mukava olo. Älä kuitenkaan varaa aikaa koekampaukselle liian kauan ennen häitä. Kampaus on hyvä sovittaa asuun ja asusteisiin. Lisäksi hiuksesi ja mielesi saattavat muuttua liikaa, jos varaat ajan koekampaukseen hyvin kauan ennen juhlia. Tärkeää kuitenkin olisi, että olosi on tyylistä varma.

Varsinaisen kampauksen tekoa edeltäviä huomioitavia asioita on muutama. Hiuksia ei kannata välttämättä pestä hääaamuna, etenkin jos hiuksesi ovat yleensä sileät ja helposti lätistyvät. Edellisenä iltana pesu toimii yleensä parhaiten. Huomioi myös, että hiuksia kannattaa hoitaa hyvin jo pitkään ennen tärkeää päivää - näin takaat, että hiukset ovat kauniit ja sileät myös hääpäivänäsi. 

hääkampaus nuttura

Muotoilutuotteet ovat kampauksen A & O. Etenkin, jos laitat kampauksen itse tai sen laittaa joku läheisesi, muista pohjustaa hiukset muotoilutuotteilla! Pelkkä hiuskiinne ei pidä hiuksiasi kurissa koko päivää. Pesun jälkeen kannattaa hiuksiin laittaa hieman muotovaahtoa, tai muuta tukea ja rakennetta antavaa tuotetta (tämä muuten pätee myös, jos menet laitattamaan hiuksesi kampaajalle ilman kampaamossa tehtävää pesua ja föönausta: kysy kampaajaltasi, miten sinun kannattaa pohjustaa hiukset ennen kampausaikaa).

Ennen hiusten muotoilua kuivana, kannattaa alle laittaa jokin tuote, kuten silottava voide tai rakennetta antava suihke, riippuen tietysti kampauksen tyylistä. Kampausta kootessa kannattaa käyttää kevyempää hiuskiinnettä, ja viimeistelyyn pitävää hiuslakkaa sekä kiiltosuihketta. Muista myös varata mukaasi muutama pinni ja matkakokoinen lakka. Ihanaa juhlapäivää!


You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post