Arganöljy - kauneudenhoidon ihme

 

Miksi Moroccanoil-tuotteet ovat niin suosittuja ja miksi ihmiset palaavat yhä uudestaan tämän ikonisen tuotesarjan pariin? Moroccanoil-tuotteet sisältävät ei niin salaista, mutta uskomattoman tehokasta ainesosaa...arganöljyä!

 

Täydellinen koostumus ja huumaava tuoksu

Moroccanoil-tuotteissa käytettävä korkealaatuinen, kylmäpuristettu arganöljy on peräisin Marokossa kasvavista arganpuiden pähkinöistä. Mieleenpainuva ja rauhoittava tuoksumaailma on rakennettu ambran mausteisten aromien ja makeiden kukkaistuoksujen ympärille, jotka muodostavat tuotteiden huumaavan ja ikonisen brändin tunnustuoksun.

Arganöljyn tarjoamat hyödyt

Arganöljy sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, jotka muodostavat täydelliset rakennusaineet hyvinvoiville ja kauniille hiuksille. Arganöljy kosteuttaa ja pehmentää hiuksia sekä lisää hiusten kimmoisuutta ja kiiltoa. Arganöljy antaa hiuksille uv-suojan sekä neutraloi ei-toivottuja vapaita radikaaleja.

Monikäyttöisyys

Arganöljyä hyödynnetään hiusten lisäksi myös kasvojen, kehon ja kynsien hoidossa. Arganöljy onkin melkoinen kauneudenhoidon ihme, jonka ylelliset ainesosat muun muassa kosteuttavat ihoa ja vähentävät ryppyjen näkymistä.

Moroccanoil Hydration kosteuttavat arganöljy tuotteet

Täydellinen Moroccanoil-tuotekombo kosteuttamaan talven kuivattamia hiuksia:

1. Puhdista ensin hiukset ja hiuspohja hellävaraisesti kosteuttavalla shampoolla
2. Valitse hoitotuotteeksi joko hoitoaine tai hiusnaamio. Hoitoaine sopii päivittäiseen hiustenpesuun. Hiusnaamiota voit käyttää esimerkiksi kerran viikossa, jolloin tehokosteutat ja ravitset hiuksiasi.
3. Viimeistele hoitorutiini Moroccanoil Treatment-hiusöljyn avulla, joka jättää hiukset silkkisen sileiksi ja kiiltäviksi.
   

   

   

   


  You may also like

  Katso kaikki
  Example blog post
  Example blog post
  Example blog post