Kokeile otsista - vuoden 2020 suurimpia hiustrendejä ovat eripituiset ja -paksuiset otsahiukset

Otsahiusten suosio on pitkään ollut tasaisessa kasvussa, eikä sen aika ole vieläkään ohi: sosiaalisesta mediasta ja muotilehdistä voi huomata, että otsahiukset tulevat olemaan vuoden 2020 ehdottomasti suurimpia hiustrendejä! Mikä parasta, kaiken mittaiset ja malliset otsatukat ovat nyt trendikkäitä. Kaikista trenditietoisin tyyppi leikkauttaa itselleen superlyhyen ns. mikro-otsiksen tai pitkän, kasvoja kehystävän curtain bangs -otsatukan.

Otsahiusten kanssa joutuu tekemään päätöksen siitä, onko valmis sitoutumaan leikkaukseen, sillä otsahiusten pois kasvattaminen on pitkä prosessi. Jos uskallus sitoutua otsahiuksiin pysyvästi ei riitä, kannattaa kokeilla klipsiotsista!

hiustrendi 2020

Halusimme kokeilla klipsiotsahiuksia tällä kertaa sävyssä #8 (kuva otsahiuspidennyksestä yllä). Alla olevassa kuvassa näkyvää lookia varten klipsiotsatukan tyvi värjättiin tummaksi, jotta se istuisi omiin hiuksiin, ja lisäksi otsahiuksia lyhennettiin ja ohennettiin reilusti, sillä suoraan paketista tuleva lisäke on melkoisen pitkä ja paksu. Koska lisäke on 100% Remy -aitohiusta, voit muotoilla sitä kuten omia hiuksiasi. Lopputuloksesta saatiin oikein kiva ja luonnollinen!

klipsiotsis

Jos olet epävarma kannattaako sinun alkaa muotoilemaan otsahiuksia saksilla itse, voit leikkauttaa ne ammattilaisella parturi-kampaajalla, joka osaa katsoa sinulle parhaan mitan ja mallin. Mikä parasta, näitä otsahiuksia ei tarvitse olla jatkuvasti leikkaamassa lyhyemmäksi!


You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post