Lisää hiustenhoitoon tärkeä rutiini: syväpuhdistava shampoo

Jokainen hiuslaatu vaatii välillä pesua syväpuhdistavalla shampoolla, koska hiuksiin kertyy muun muassa muotoilutuotteita, talia ja ilmansaasteita. Syväpuhdistava shampoo on tavallista shampoota tehokkaammin pesevä tuote. Jos hiusta ja hiuspohjaa ei ikinä puhdisteta syväpuhdistavalla shampoolla, alkaa hiuksiin ja hiustupen juureen kertyä likaa, joka pahimmillaan hidastaa tai estää hiustenkasvua.

Erilaiset saasteet voivat aiheuttaa myös hiuspohjan ärtymistä. Siksi pesurutiineihin tulisi lisätä pesu syväpuhdistavalla shampoolla. Hiusten syväpuhdistus voi tehdä hiuksista kiiltävämmät, kirkkaammat ja kevyemmät, kun niiden pinnalla olevat tuotteet ja saasteet poistetaan. Erityisesti sameista vaaleista hiuksista saa jälleen kirkkaat, kun niitä välillä syväpuhdistaa. Myös hiuksiin käytettävät muotoilu- ja hoitotuotteet toimivat usein tehokkaammin, kun hiuksen pinta on puhdas.

Hiustenhoito hetki

Se, miten usein syväpuhdistus tulisi tehdä, riippuu mm. yksilön hiustyypistä ja siitä, miten paljon muotoilutuotteita hiuksiin käytetään. Jos tuotteita käytetään paljon, saattavat hiukset vaatia syväpuhdistusta kerran viikossa. Jos hiukset ovat hyvin kuivat tai kirkkaalla värillä värjätyt (syväpuhdistava shampoo irrottaa väriä enemmän kuin tavallinen shampoo), pidemmät välit riittävät, mutta syväpuhdistus kannattaa kuitenkin tehdä vähintään kerran kahdessa kuukaudessa.

Tunnelmallinen hiustenhoito

Syväpuhdistava shampoo, joka sopii myös kuiville hiuksille

Lakmé TEKNIA:n misellishampoo sopii kaikille hiustyypeille. Shampoo syväpuhdistaa hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti. Misellit kaappaavat tuotejämät ja epäpuhtaudet säilyttäen hiusten rakenteen ehjänä. Shampoo estää kalkin tarttumista hiuksiin vedestä, ja siinä on vegaaninen ja parabeeniton koostumus.

syväpuhdistava shampoo kuiville hiuksille

Syväpuhdistus vihertäville klooria, metallia tai kemikaaleja sisältäville hiuksille

Erityisesti värjätyille hiuksille kehitetty L´ anzan hellävarainen syväpuhdistava shampoo puhdistaa hiuksista kloorin, metallit, kemikaalit ym. kerrostumat. Shampoo poistaa uimarille tyypillisen vihreän värin hellävaraisesti, kuitenkaan haalistamatta hiusväriä.

metallin poisto hiuksista

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post