Minkä Moroccanoil Body-tuoksumaailman valitsen?

Moroccanoil-vartalotuotteiden valikoimaan kuuluvat Body Lotion-vartalovoiteen, Shower Gel-suihkugeelin ja Hand Wash-käsisaippuan löydät kuudessa huumaavaan ihanassa tuoksumaailmassa! Tutustu alempaa eri vaihtoehtoihin ja löydä oma suosikkisi.

”Koska tuoksu on niin henkilökohtainen matka, olemme innoissamme voidessamme esitellä uusia tuoksuja, joiden kanssa ihmiset voivat kokea oman tunneyhteytensä, aivan kuten he ovat tehneet ikonisen Fragrance Originale-tunnustuoksumme kanssa”, kertoo Moroccanoilin perustaja Carmen Tal. ”Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme ylellisiä tuotteita päästä varpaisiin, jokaiseen ihon hoidon rutiinin vaiheeseen Toivon, että jokaisella käyttökerralla nämä uudet tuoksumaailmat kuljettavat sinut virkistävään, marokkolaiseen pakopaikkaan.”

Fragrance Originale

Ikoninen ja tunnistettava. Moroccanoil-tunnustuoksu muodostuu eksoottisesta sekoituksesta mausteista meripihkaa ja makeita kukkaistuoksuja.

Ambiance de Plage

Lämmin ja piristävä. Tuoksu tuo eksoottisen rannan luoksesi kukkien terälehtien, raastetun kookospähkinän ja ananaksen vivahteiden saattelemana.

Spa du Maroc

Eksoottinen ja huumaava. Lämmin marokkolainen, Spa-vaikutteinen tuoksu, jossa yhdistyvät herkullinen mustaherukka, patsuli ja Sansibarin neilikka.
  

Ambre Noir

Rikas ja kutsuva. Lämmin ja mausteinen tuoksu, jossa yhdistyvät rannikon meripihkan, egyptiläisen kurjenpolven, jasmiinin ja valkoisen kardemumman vivahteet.

Bergamote Fraîche

Energisöivä ja virkistävä. Bergamote Fraîche sisältää tasapainoisen sekoituksen eloisaa bergamottia ja rauhoittavaa minttua.

Oud Minéral

Virkistävä ja odottamaton. Oud Minéral tuo mieleen kävelyn Välimeren rannoilla merisuolan ja savuisen setripuun raikkaan mineraalisuuden myötä.

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post