Miten valitsen itselleni sopivan hiustenpidennyksen pituuden?

Kun hiustenpidennysten laittotapa on valittu, herää usein kysymys, minkä pituiset hiukset minun kannattaisi valita? Huomioitavia asioita ovat toivottu pituus sekä omien hiusten pituus.
Jos tavoitteenasi ovat suurin piirtein solisluulle ulottuvat hiukset, valitse 30 cm pituus. Tämä on hyvä pituus myös puolipitkien hiusten sekä solisluille ulottuvien hiusten tuuhentamiseen, jos pituutta ei haluta erityisesti lisätä. Jos tavoitteenasi on sen sijaan, että hiukset ulottuvat selän puolella suunnilleen siihen, missä rintaliivien hakaset ovat, valitse 45 cm. Jos toiveena on todella pitkät, alaselkään ulottuvat hiukset, valitse pisin 60 cm pituus. Alla oleva kuva havainnollistaa pituuksia:
minkä pituiset hiustenpidennykset valitsen
HUOM: Siihen, mihin saakka pidennyshius ylettää, vaikuttaa luonnollisesti myös yksilön pituus - lyhyemmillä henkilöillä hiukset jatkuvat pidemmälle selkään, kun taas pitkillä henkilöillä hiusten pituus loppuu aiemmin. Huomioithan myös tämän pidennyksiä valitessasi.
Viimeinen pidennysten pituuden kannalta huomioitava seikka on omien hiustesi pituus. Jos hiuksesi ovat kovin lyhyet, pitkät hiustenpidennykset saattavat näyttää epäluonnollisilta. Toisin sanoen, lyhyempiin hiuksiin valitse lyhyempi (30cm) pidennys, kun taas pidempiin voit valita pidemmät pidennyshiukset (45- 60cm). Jos et ole varma oikeasta hiustenpidennyksen pituudesta, käänny asiakaspalvelijoidemme tai kampaajasi puoleen.

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post