Näin käytät hoitoainetta oikein

Hoitoaineen valinta saattaa aiheuttaa päänvaivaa. Hoitoaineella on merkittävä vaikutus siihen, miltä hiukset näyttävät ja miten ne käyttäytyvät. Oikeanlaisen hoitoaineen etsimiseen kannattaakin käyttää hieman aikaa.

hoitoaineen valinta

Kuinka valitsen hiuslaadulleni sopivimman hoitoaineen?

Kuten shampoon, myös hoitoaineen valinnassa kannattaa keskittyä omaan hiuslaatuun - hoitoaineen kohdalla sillä on jopa suurempi merkitys, kuin shampoon.
Kuten aiemmassa shampoota käsittelevässä postauksessa mainittiin, kannattaa pesutuotetta valitessa keskittyä aina ns. kriittisimpään ja eniten hoitoa vaativaan tarpeeseen:
moroccanoil hoitoaine
 

Käytä hoitoainetta näin:

Kun olet pessyt hiukset shampoolla, pyyhekuivaa hiukset huolellisesti. Tämä on todella tärkeää, sillä hoitoaine ei pääse imeytymään yhtä hyvin märkään hiukseen, jolloin tuote ja sen hyödyt valuvat kirjaimellisesti kaivosta alas. Annostele sopiva määrä hoitoainetta kädellesi ja levitä tasaisesti hiuksiin.
hoitoaineen määrä
Anna hoitoaineen vaikuttaa ohjeistuksen mukainen aika. Voit halutessasi kammata hiukset vielä harvapiikkisellä selvityskammalla, jolloin hoitoaine levittyy tasaisemmin.
Hiuspohjaa kannattaa hieroa sormenpäillä vaikutusajalla, sillä se vilkastuttaa verenkiertoa, mikä vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi hiustenkasvuun.
miten käytän hoitoainetta
Huuhtele hoitoaine huolellisesti pois. Kuivaa hiukset tai anna niiden kuivua luonnollisesti. 

Vinkki hoitoaineen käyttöön:

Jos haluat hoitaa hiuksiasi ja niiden väriä samanaikaisesti, valitse sävyttävä hoitoaine. Sävyttävistä hoitoaineista löydät kauniit ja luonnolliset sekä täyteläiset värit ja erikoiset sävyt kirkkaisiin tai pastellisiin värjäyksiin. IdHAIR Colour Bomb- sävyttävät hoitoaineet löydät 22 eri sävyssä ja lisäksi valikoimassa on Pretty Pastelizer, jonka avulla luot täydelliset pastellisävyt.

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post