Näin saat hopeiset & harmaat sävyt kestämään hiuksissasi

Hopeiset ja harmaat sävyt ovat olleet jo useita vuosia pinnalla. Ne eivät kuitenkaan ole väreistä helpoimmasta päästä, sillä ne kestävät huonosti hiuksissa. Hopeisen värin ylläpito on kuitenkin mahdollista, kun käytössä on hyvät tuotteet. Alle kokosimme muutaman vinkin viileän sävyn ylläpitoon.
Harmaiden hiusten ylläpito

Ylläpidä jokaisessa pesussa

Harmaiden hiusten ylläpitoon voi huoletta käyttää hopeashampoota jokaisessa pesussa. Hopeashampoo neutralisoi kellertäviä ja kultaisia sävyjä pois hiuksista. Kun annat shampoon vaikuttaa pidempään, myös lopputuloksesta tulee viileämpi. Lanzan Healing ColorCare Brightening Silver Shampoo on hellävarainen hopeashampoo, joka kontrolloi lämpöisyyttä mm. orvokin ja laventelin sävyjen avulla.
hyvä hopeashampoo

Ota huomioon, että jos hiuksesi ovat runsaasti käsitellyt sekä vaalennetut ja peset niitä usein hopeashampoolla, kannattaa käyttöön hankkia tehokas hoitoaine. Esimerkiksi Moroccanoil Moisture Repair -hoitoaine korjaa ja kosteuttaa käsittelyistä vaurioituneita hiuksia tehokkaasti.

korjaava hoitoaine

Vahvista sävyä kun tarve vaatii

Sävyttävät hoitoaineet ovat tehokas keino kylmien sävyjen ylläpitoon ja niitä voi käyttää aina, kun tuntuu, että väri on haalistunut ja kaipaisi vahvistusta. IdHAIR Colour Bomb –sävyttävistä hoitoaineista löytyy hopeille ja harmaille hiuksille kaksi erinomaista sävyä: sävy 1001 Cold Silver on hopeinen vaalea ja 911 Silver Grey vaaleanharmaa. Muista pyyhekuivata hiukset huolellisesti ennen sävyttävän hoitoaineen lisäämistä, sillä märkiin hiuksiin sävy ei pääse tarttumaan kunnolla.

Muita vinkkejä:

  • Pese hiuksia niin harvoin kuin mahdollista – väri pysyy huomattavasti paremmin
  • Älä muotoile hiuksia liian kuumalla raudalla, sillä yli 200 asteen lämpötila saattaa irrottaa suoraväriä hiuksen pinnasta

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post