Näin valitset hiusvahan

Kuten monissa muissakin hiustuotteissa, on erilaisten hiusvahojen valikoima valtava. Tämä saattaa aiheuttaa valinnan vaikeuden – mikä näistä kaikista vahoista sopisi juuri itselleni?

Hiusvahan avulla voidaan muotoilla ja luoda hiuksiin erilaisia pintoja. Vahat voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään: mattavahoihin ja kiiltoa antaviin vahoihin. Ensin tuleekin siis päättää, millaista lopputulosta hakee: miellyttävätkö silmää enemmän mattaiset, kiiltämättömät lookit, vai kenties kiiltävämmät lopputulokset? Toki näiden kahden väliltä olevia tuotteita löytyy myös, jos erityinen mattaisuus tai kiilto ei houkuttele.

 

Toinen asia, joka tulee huomioida, on tavoiteltu pito. Voimakkaamman pidon antavat vahat sopivat erityisesti lyhyisiin kampauksiin, kun taas kevyemmät puolipitkiin hiuksiin. Myös sillä on merkitystä, lisätäänkö vaha kosteisiin vai kuiviin hiuksiin: mattainen vaha menettää mattaisuuttaan, kun se laitetaan märkiin hiuksiin ja tuotteiden pito saattaa voimistua märkiin hiuksiin lisättynä. Uudelleenmuotoiltavuus heikkenee, kun tuote lisätään kosteisiin hiuksiin.

kuinka valitsen hiusvahan

1. Kun tavoittelet vahvaa pitoa:

IdHAIR Black Xclusive Matte Fiber Wax sopii lyhyille ja keskipitkille hiuksille, kun haluat muotoilla hiuksesi vain kerran tai kahdesti päivässä. Antaa vahvan pidon ja mattapintaisen lopputuloksen. Tuote on voittanut Buduaar-lehden vuoden 2022 Best Male Product-palkinnon!

IdHAIR Black Xclusive Hemp Wax on mattavaha, joka lisää hiuksiin rakennetta ja vahvaa pitoa, pysyen kuitenkin uudelleen muotoiltavana koko päivän. Tuote on voittanut vuoden 2022 Danish Beauty Awards Best Male Product-palkinnon!

IdHAIR Black Fiber Wax on kuitumainen hiusvaha, joka antaa voimakkaan pidon ja rakenteen hiuksille. Tuotteen sisältämät ainesosat lisäävät kosteutta hiuspohjaan ja hiuksiin.

Moroccanoilin Texture Clay on paras luonnollisiin, eroteltuihin tyyleihin. Savimaisessa vahassa on vahva pito sekä mattainen pinta. Tuote estää hiusten pörröisyyttä ja sopii myös puolipitkille ja pitkille hiuksille. Voidaan käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin.

Hajusteeton IdHAIR Sensitive Xclusive-vaha antaa vahvan pidon ja mattaisen lopputuloksen, sopien hajusteallergioista kärsiville henkilöille sekä herkälle hiuspohjalle. Tuotteessa on miellyttävä koostumus, joka sisältää suojaavia ja kosteuttavia ainesosia. 

 

suihkutettava pasta

L'anza Air Paste -suihkutettavassa pastassa on vahva pito, eikä se tee hiuksia erityisen mattaiseksi tai kiiltäväksi. Tuotteen avulla luot hiuksiin rakennetta, eroteltavuutta ja runsautta. Vaha voidaan suihkuttaa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja hiukset voidaan muotoilla yhä uudestaan.

2. Kun toiveenasi on keskivahva pito:

keskivahva muotoilupasta

L'anza Sculpting Paste -vahan pito on keskivahva, samoin kuin sen antama kiilto. Tuote antaa joustavan tuen ja äärimmäistä erottelua. Hiukset voidaan muotoilla uudestaan mitä erilaisimpiin tyyleihin. Tuote voidaan käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin riippuen tavoitellusta tyylistä.

L'anza Urban Molding Paste -vaha on ideaali hennoille hiuksille, sillä se tekee hiuksista paksummat ja antaa hiuksille volyymia, rakennetta ja erottelua. Vahassa on keskivahva pito ja sen jättämä pinta on mattainen. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi kuiviin hiuksiin. 

3. Kun haluat kevyttä pitoa:

kevyt suihkevaha

IdHAIR Spray Wax on suihkutettava vaha, joka antaa kevyttä pitoa ja runsasta kiiltoa. Suihkevaha parantaa hiusten hallittavuutta ja antaa niille second day -tunnun. Tuotteen sisältämät ainesosat vahvistavat hiuksia ja sitä voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin.

kevyt muotoilupasta

IdHAIR Soft Paste -muotoilupasta antaa hiuksille keskivoimakasta kiiltoa, rakennetta ja kevyttä pitoa. Tuotetta voidaan käyttää kosteisiin hiuksiin föönauksen alle antamaan volyymia ja rakennetta tai kuiviin hiuksiin tuomaan vielä enemmän rakennetta.

Muista, että voit kysyä asiakaspalvelustamme apua vahan valintaan!
 


You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post