Näin valitset hiusvahan

Kuten monissa muissakin hiustuotteissa, on myös erilaisten hiusvahojen valikoima valtava. Monesti tämä saattaa hämmentää – mikä näistä kaikista tuotteista sopisi juuri minulle?
Hiusvahan avulla voidaan muotoilla ja luoda hiuksiin erilaisia pintoja. Vahat voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään: mattavahoihin ja kiiltoa antaviin vahoihin. Ensin tuleekin siis päättää, millaista lopputulosta hakee: miellyttävätkö silmää enemmän mattaiset, kiiltämättömät lookit, vai kenties kiiltävät lopputulokset? Toki näiden kahden väliltä olevia tuotteita löytyy myös, jos erityinen mattaisuus tai kiilto ei houkuttele.
Toinen asia, joka tulee huomioida, on tavoiteltu pito. Voimakkaamman pidon antavat vahat sopivat erityisesti lyhyisiin kampauksiin, kun taas kevyemmät puolipitkiin hiuksiin. Myös sillä on merkitystä, lisätäänkö vaha kosteisiin vai kuiviin hiuksiin: mattainen vaha menettää mattaisuuttaan, kun se laitetaan märkiin hiuksiin ja tuotteiden pito saattaa voimistua märkiin hiuksiin lisättynä. Uudelleenmuotoiltavuus heikkenee, kun tuote lisätään kosteisiin hiuksiin.
kuinka valitsen hiusvahan
KUN HALUAT RUNSASTA KIILTOA & KEVYTTÄ PITOA:
kevyt suihkevaha
IdHAIR Spray Wax on suihkutettava vaha, joka antaa kevyttä pitoa ja runsasta kiiltoa. Suihkevaha parantaa hiusten hallittavuutta ja antaa niille second day -tunnun. Tuotteen sisältämät ainesosat vahvistavat hiuksia ja sitä voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin.
kevyt muotoilupasta
IdHAIR Soft Paste -muotoilupasta antaa hiuksille keskivoimakasta kiiltoa, rakennetta ja kevyttä pitoa. Tuotetta voidaan käyttää kosteisiin hiuksiin föönauksen alle antamaan volyymia ja rakennetta tai kuiviin hiuksiin tuomaan vielä enemmän rakennetta.
 
JOS TOIVEENASI ON EROTELLUT HIUKSET & KESKIVAHVA PITO:
keskivahva muotoilupasta
Lanza Sculpting Paste -vahan pito on keskivahva, samoin kuin sen antama kiilto. Tuote antaa joustavan tuen ja äärimmäistä erottelua. Hiukset voidaan muotoilla uudestaan mitä erilaisimpiin tyyleihin. Tuote voidaan käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin riippuen tavoitellusta tyylistä.
Lanza Urban Molding Paste -vaha on ideaali hennoille hiuksille, sillä se tekee hiuksista paksummat ja antaa hiuksille volyymia, rakennetta ja erottelua. Vahassa on keskivahva pito ja sen jättämä pinta on mattainen. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi kuiviin hiuksiin.
KUN TAVOITTELET MATTAISTA LOPPUTULOSTA VAHVALLA PIDOLLA:
vahva mattavaha
Lanzan Style Clay -muotoiluvaha on kuiva ja savimainen muotoilutuote kontrolloituihin lookeihin. Tuote antaa vahvan pidon ja mattaisen pinnan. Kuiviin hiuksiin tarkoitettu vaha tekee hiuksista jäntevät, runsaat ja uudelleenmuotoiltavat.
moroccanoil vaha
Moroccanoilin Texture Clay -vaha on paras luonnollisiin, eroteltuihin tyyleihin. Savimaisessa vahassa on vahva pito sekä mattainen pinta. Tuote estää hiusten pörröisyyttä ja sopii myös puolipitkille ja pitkille hiuksille. Voidaan käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin.
idhair mattavaha
IdHAIR Control Wax -vahalla saat koko päivän kestävän pidon. Vahassa on melko mattainen pinta sekä vahva pito. Tuote sopii hyvin sekä kuivien että kosteiden hiuksien muotoiluun.
erittäin vahva mattavaha
IdHAIR Tough Texture Play on kuituvaha, jonka antama pito on erittäin vahva ja pinta mattainen. Tuote on erinomainen, kun tavoitteena on pitkäkestoinen pito, mutta se on silti helppo pestä pois. Sopii sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin.
erittäin mattainen vaha
IdHAIR Constructor -vaha on tarkoitettu kuiviin ja kosteisiin hiuksiin käytettäväksi. Sen pito on erittäin vahva ja se jättää hiukset mattaiseksi. Vegaaninen tuote antaa koko päivän kestävän muotoilun.
JOS HAVITTELET VAHVAA PITOA ILMAN ERITYISTÄ KIILTOA TAI MATTAISUUTTA: 
suihkutettava pasta

Lanza Air Paste -suihkutettavassa pastassa on vahva pito, eikä se tee hiuksia erityisen mattaiseksi tai kiiltäväksi. Tuotteen avulla luot hiuksiin rakennetta, eroteltavuutta ja runsautta, samalla kun se vahvistaa hiuksia. Vaha voidaan suihkuttaa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja hiukset voidaan muotoilla yhä uudestaan.

KUN KAIPAAT VAHVAA PITOA & RUNSASTA KIILTOA:
vahva muotoiluvoide
Lanza Brillliant Texture -vaha antaa hiuksille runsaan kiillon sekä vahvan pidon. Tuotteen antama tuki kestää koko päivän ja koostumus heijastaa valoa. Tuotetta voidaan käyttää kuiviin sekä kosteisiin hiuksiin.