Sävytä hiuksesi trendikkäillä pastelliväreillä

 Pastellivärien suosio räjähtää aina keväisin ja jälleen tänä keväänä ihanat pastelliset sävyt palaavat ihastuttamaan ja piristämään arkea. Helpoiten vaaleisiin hiuksiin pastellisävyt saadaan luotua sävyttävillä shampoilla ja hoitoaineilla, jotka eivät vaadi sen kummempaa sitoutumista väriin. Valikoimastamme löydät runsaasti sävyttäviä tuotteita, joiden avulla voit loihtia hiuksiisi uuden ilmeen!

Vaaleanpunaiset hiukset

Lakmè on tuonut markkinoille uudet, hiuksia tehokkaasti sävyttävät tuotteet. Esimerkiksi Color Refresh -tuoteperheestä löytyvä sävy Saffron Copper on erinomainen kevään trenditukan luomiseksi; pigmenttiä on niin runsaasti, että vain 1-5 minuutissa saat hiuksiisi upean vaalean oranssin sävyn. Tuote on myös hoitava: se palauttaa hiusten luonnollisen kiillon ja pehmeyden.

HUOM: Pastellista lopputulosta tavoitellessa runsaspigmenttinen naamio kannattaa laveerata tavalliseen hoitoaineeseen pehmeän sävyn luomiseksi ja testata väriä ensin vain pieneen hiusosioon.

Shampoo kuparisille hiuksille

IdHAIR Colour Bomb on sävyttävä hoitoaine, jossa on yhdistelmä hoitavia ainesosia sekä runsaita väripigmenttejä, jotka mahdollistavat kaksi käsittelyä yhdellä kertaa: sävy & hoito. Pantenolia sekä hydrolysoitua keratiinia sisältävä koostumus vahvistaa hiuksiasi ja luo niihin upean kiillon. Tuotteella voit voimistaa luonnollista hiusväriäsi, tehdä esimerkiksi pastellisävyjä vaaleisiin hiuksiin tai taittaa hiusten ei-toivottuja lämpimiä tai kylmiä sävyjä.

Testaa tänä keväänä myös esimerkiksi upeaa laventelin sävyä! Myös tätä naamioita käyttäessä, tuotetta kannattaa laveerata sekä testata ensin pieneen hiusosioon. IdHAIR Colour Bomb -valikoimasta löytyy sävy Pretty Pastelizer, joka on tarkoitettu pastellisävyjen sekoittamiseen. Esimerkiksi sävy Power Pink on hyvin voimakas pinkki, ja tavoitellessasi vaaleanpunaista, kannattaa sävyä Pretty Pastelizer lisätä ensin runsaasti ja pinkkiä naamiota vain pieni määrä.

sävyttävät hoitoaineet


You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post