Stailausvinkit pikkujoulukauteen - ota haltuun tämän hetken trendikkäimmät kampaustyylit

Loppuvuoden trendeissä näkyy ilmavuus ja kerroksellisuus. Samaan aikaan myös sileät kampaukset ovat isossa nosteessa. Tässä jaamme vinkkimme 4 erilaiseen pikkujoulutyyliin, jotka ovat tämän hetken suurimpien hiustrendien mukaisia!

1. Kuohkea föönikampaus

kuohkea föönikampaus

Tarvikkeet: B'long-muotoilurauta, DESINGME Puff.ME Volumizing Mousse, Puff.ME Dry Texture Spray & Hold.ME Three-Way Hairspray 

Ihanan ilmava look on tämän kauden hitti! Tämän kampauksen teossa on huomioitava, että pohjalla tulee olla tarpeeksi pitoa antavia tuotteita.

Ohjeet:

1. Lisää Volumizing Mousse kosteisiin hiuksiin ja kuivaa hiukset föönillä. 
2. Voit toteuttaa tämän kampauksen erilaisilla muotoiluraudoilla. Yksi vaihtoehto on kääntää latvoja B'long-muotoiluraudalla. Voit myös käyttää ilma- tai lämpökiharrinta latvojen kääntämiseen. Hiusosio kerrallaan, vedä rauta vaakatasossa läpi ja käännä kaikki latvat sisäänpäin.
3. Rullaa jokainen taivutettu osio ylös jäähtymään ja kiinnitä ne Framar-hiusklipseillä. Suihkuta tässä vaiheessa hieman Three-Way Hairspray-hiuskiinnettä.
4. Anna hiusten jäähtyä n. 15 minuuttia ja avaa suortuvat varovaisesti pois rullilta. Suihkuta hiusten tyveen tekstuurisuihketta, joka antaa kuohkeutta kampaukseen. Voit halutessasi heilauttaa pään vielä alaspäin ja möyhiä hiuksia.

5. Lisää lopuksi vielä Three-Way Hairspray-hiuskiinnettä.

 2. 90´s Updo

pamela anderson updo

Tarvikkeet: Muotoilurauta, Moroccanoil Perfect Defense, Moroccanoil Dry Texture Spray, Moroccanoil Luminous HairsprayKirkkaat kuminauhat & Hiuspinnit 

Tämä kampaus on sinulle, jos haluat laittaa hiuksesi kiinni, mutta haluat säilyttää kuitenkin rennon ja ilmavan yleisilmeen! Tässä lookissa avainasemassa on Moroccanoil Dry Texture Spray, joka antaa rakennetta pohjalle, jotta saat tehtyä rennon ilmavan nutturan.

Ohjeet:

1. Suihkuta hiuksiin Perfect Defense -lämpösuojasuihke ja kiharra hiukset. Kiharoiden ei tarvitse olla täydelliset, riittää kun saat hieman taipuisuutta hiuksiin.
2. Suihkuta kauttaaltaan Dry Texture Spray, jotta saat hiuksiin rakennetta ja pitoa. 
3. Jätä etu- tai otsahiukset kehystämään kasvoja
4. Kiinnitä hiukset rennosti ylös kuminauhalla. Jaa latvat 3-4 eri osioon ja kiinnitä ne hiuspinneillä yksitellen rennosti ja ilmavasti kuminauhan ympärille, jolloin ne muodostavat rennon nutturamaisen muodon. Jätä aivan hiusten latva vapaaksi roikkumaan.

5. Lisää lopuksi Luminous Hairspray, jotta tyyli kestää koko illan. 

3. Sleek-ponnari 

sleek ponihäntä

Tarvikkeet: IdHAIR Elements Xclusive PLAY Strong Gel, Elements Xclusive FINISH Intense Hairspray, Kampa & Kirkkaat kuminauhat

Tämä tyyli on näkynyt jokaisen trenditietoisen hiuksissa tämän vuoden aikana. Tämä on täydellinen kampaus, jos et ole pessyt juuri hiuksiasi ja sinun täytyy luoda tyylikäs kampaus nopeasti illan rientoja varten!

Ohjeet:

1. Harjaa hiukset huolellisesti auki takuista. Aseta jakaus haluamaasi kohtaan. Voit jättää myös jakauksen tekemättä ja vetää kaikki hiukset taakse.
2. Kosteuta hiuksia hieman vedellä (voit käyttää apuna tasaisesti suihkuttavaa suihkepulloa) ja lisää kosteaan hiukseen Strong Gel tai Styling Foam. Tämän jälkeen lähde kampamaamaan hiuksia tiukasti haluamallesi korkeudelle. Kiinnitä ponnari kirkkaalla kuminauhalla.
3. Viimeistele sileys kampaamalla tiheäpiikkisellä kammalla hiuksia tiukasti kohti ponnaria. Jos tämän jälkeen ponnarin tyveen jää mutkia, ota kuminauha pois ja kiinnitä se vielä uudelleen. Ota ohut hiusosio ja kieputa se kuminauhan päälle, jotta saat lenkin peittoon. Kiinnitä pinnillä.
4. Voit stailata latvat haluamallasi tavalla: jätä ne joko auki tai kieputa tiukalle nutturalle.

5. Kiinnitä kampaus suihkuttamalla runsaasti Intense Hairspray kauttaaltaan. 

4. Trendikkäät hiusasusteet: ihanat klipsit 

hiusklipsi

Hiusasusteet ovat kulkeneet hiustrendien mukana jo pitkään. Isot pannat, hiusklipsit, pinnit ja scrunchiet ovat olleet valtavassa suosiossa. Eikä ihme, sillä nämä ovat mielettömän helppo tapa tuoda hiustyyliin näyttävyyttä.

Hiusklipsit sopivat niin toimistoon kuin illanviettoon. Hiusklipseillä voit luoda hyvin erilaisia tyylejä: saat vaihtelua ilmeeseen erivärisillä klipseillä! Löydät valikoimistamme klassisemmat neutraalit sävyt tai ihanat pastellin sävyt.

 Lisävinkit!
  • Lanza Keratin Healing Oil Lustrous Spray Stick -matkakokoinen hiuskiinne on täydellinen tuote käsilaukkuun mukaan.
  • DESING.ME Style Discovery -pakkaus on loistava setti kampauksien luomiseen. Lisäksi voit lisätä kirkkaaseen kosmetiikkalaukkuun mukaan muutamia pinnejä ja kuminauhoja, joilla varmistat, että hiussuortuvat pysyvät paikallaan koko illan. 
  • Tuunaa juhlakauden kampaukset hiustimanteilla, joita löytyy verkkokaupastamme eri väreissä. Saat näillä lisää säihkeyttä ja näyttävyyttä juhlakauden kampauksiin!

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post