Suuri joululahjaopas

Löydä jokaiselle sopiva, hemmotteleva paketti valikoimastamme!

joululahja läheisellesi

On taas se aika vuodesta, kun pohdimme joululahjaideoita läheisille. Hiustuotteet ovat loistava lahjaidea - ne tulevat takuuvarmasti käyttöön, ovat kauniin näköisiä ja tuovat hemmottelua arkeen. Hanki tarpeelliset lahjat ja sano ei turhalle tavaralle. 

Esittelyssä Moroccanoil, L'anza, IdHAIR & DESIGNME -joulupaketit. Tämän oppaan avulla löydät juuri oikeat lahjat läheisillesi. Paketit saatavilla vain rajoitetun ajan! 

Moroccanoil Winter Wonders: 

Moroccanoil joululahjapaketti

Winter Wonders -paketti sisältää Moroccanoil-shampoon ja -hoitoaineen parhaiten myydyistä vaihtoehdoista: kosteutta, värinsuojaa tai tuuheutta antava. Ne on pakattu uudelleen käytettävään, tyylikkääseen kosmetiikkapussiin. Lisäksi tämä kaunis paketti sisältää täysikokoisen Moroccanoil-käsivoiteen, sekä bonuksena matkakokoisen Treatment-hoitoöljyn.  

Hiustyypit: Kuivatvärjätyt, hennot 

Moroccanoil Deluxe Wonders:

joululahjaidea

Nämä matkakokoiset tuotteet täyttävät joulusukat täydellisesti! Setti sisältää ihanan kaksikon: Moroccanoil Treatment-hoitoöljyn ja Moroccanoil Brumes du Maroc Fragrance -suihkeen hiuksille ja vartalolle. Näiden avulla on helppo pitää hiustyyli ja tuoksu raikkaana, niin kotona kuin matkoilla!

Hiustyypit: Treatment Light - hennot ja vaaleat hiukset, Treatment Original - kaikki muut hiustyypit

L'ANZA TRIO-lahjapakkaus:

Takuuvarma paketti, joka ei jää lahjan saajalla käyttämättä. L'anzan paketit sisältävät kolme tehokasta tuotetta: shampoon, hoitoaineen sekä hoito- tai muotoilutuotteen riippuen paketista. Vaihtoehtoina ovat hiuksia vahvistava, kosteuttava ja tuuheuttava paketti. 

Hiustyypit: Käsitellyt, kuivat, hennot

IdHAIR Trio Box -lahjapakkaus:

Hinta-laatusuhteeltaan täydelliset pakkaukset sisältävät kolme täysikokoista tuotetta. Näitä pakkauksia löytyy kahta erilaista: Gentlemen's Signature Trio Box-pakkaus sekä Sublime Styling Trio Box-muotoilutuotepakkaus. Gentlemen's Signature Trio Box sisältää maskuliinisen IdHAIR Black Xclusive-shampoon, -hiusvahan ja -hiuskiinteen. Sublime Styling Trio Box sisältää Me-muotoilusarjan seerumivoiteen, tyvikohottajan ja hiuskiinteen.

Hiustyypit: Gentlemen's Signature Trio - lyhyille/ keskipitkille hiuksilleSublime Styling Trio Box -pakkaus kaikille hiustyypeille

DESIGNME Glitz Kit -lahjapakkaus:

Mielettömän herkullisen värisissä pakkauksissa olevat tuotteet tuovat hymyn lahjansaajan huulille! Glitz Kit -lahjapakkaukset sisältävät täysikokoisen shampoon ja hoitoaineen, sekä lisäksi minikokoisen hoitonaamion. Vaihtoehtoina kosteuttava ja tuuheuttava pakkaus.

Hiustyypit: kuivat ja normaalit/paksut hiukset, hennot/normaalit ja tuuheutta kaipaavat hiukset

DESIGNME Glow & Go Bag:

Tämä söpö kassi on täydellinen, kolmen tuotteen setti: kaksi erilaista vaihtoehtoa sisältävät brändin suosituimpia tuotteita. Valittanavasi ovat tuuheuttava Puff.ME-setti pakattuna pinkkiin laukkuun, sisältäen muotovaahdon, rakennesuihkeen ja hiuspuuterin, sekä kuivalle hiukselle täydellisesti sopiva, vihreä Gloss.ME-setti,  joka sisältää hoitonaamion ja seerumin, sekä jätettävän hoitoaineen.

Hiustyypit: tuuheutta kaipaavat, kuivat ja käsitellyt

Muista, että voit aina kysyä apuamme lahjan hankintaan <3

Mukavia shoppailuhetkiä! 


You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post