Tämän hetken trendivärjäys on Face Framing Highlights

Tämän hetken ehdottomasti suurimpia somessa kasvavia trendejä on Face Framing Highlights (toiselta nimeltään Money Piece), eli kasvoja kehystävät, vaaleammat osiot! Tämä värjäys imartelee monia, sillä se tuo kasvoille valoa ja sen avulla voidaan korostaa vaikkapa silmien tai ihon väriä. Esimerkiksi viileää ihonväriä ja sinisiä silmiä voidaan korostaa tuhkaisilla osioilla, tai lämpimän sävyistä ihoa ja ruskeita silmiä hunajaisen vaaleilla raidoilla.

money piece värjäys

Face Framing Highlights on 90-luvun palkkiraitojen inspiroima värjäys, mutta useimmilla tyyli on saanut vaikutteita myös Balayage -trendistä, jossa nähtiin jo usemampi vuosi sitten kasvoja kehystäviä raitoja. Nyt eteen värjättävät osiot ovat kuitenkin selkeästi korostetummat.

money piece raidat

Parasta tässä trendissä on se, että se on helppo mukauttaa omaan tyyliin. Jos värjäyksen haluaa toteuttaa hillitymmin, voi eteen käydä värjäyttämässä ohuet, hieman vaaleammat osiot, kun taas kaikista rohkein värjää kasvoja kehystämään leveät, kirkkaan väriset palkit. 

Vinkki! Kokeile raitoihisi kirkasta pinkkiä tai pehmeää vaniljaa, tai lisää hiuksiisi muutama erivärinen sinettipidennysosio.


You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post