Tarvitsetko asiantuntijan apua esim. pidennysten valinnassa? Asiakaspalvelumme koostuu hiusalan ammattilaisista

Hiustuote.fi -verkkokaupassa sinua palvelevat useat asiakaspalvelijamme, joita yhdistää se, että kaikilla on parturi-kampaajan koulutus sekä alan työkokemusta. Siksi osaamme konsultoida sinua, ja autamme sinua enemmän kuin mielellämme hiustuotteisiin liittyvissä kysymyksissä, ja toivomme, että otat yhteyttä jos jokin mietityttää!

pidennykset nopeasti

Vastausaikamme chatissa on lyhyt, ja chat -asiakaspalvelumme on auki maanantaista perjantaihin klo 8-16. Olemme kotimainen verkkokauppa, joten voit olla varma, että kysymyksesi ymmärretään oikein.

parhaat hiustuotteet

Jos asut pääkaupunkiseudulla ja haluat ostaa tai nähdä tuotteesi paikan päällä, meillä on myös myymälä Helsingissä osoitteessa Fredrikinkatu 63. Jos haluat käydä katsomassa vaikkapa pidennysten sävyä paikan päällä, ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme ovat valmiita auttamaan sinua.

Myymälästä löydät suuren valikoiman tuotteita, mutta aivan kaikkia verkkokaupan tuotteita siellä ei ole. Voit kuitenkin tilata haluamasi tuotteet myymälään, ja noutaa ne sieltä, jos niitä ei ole valmiina. Toimitusaikamme ovat kotimaisuuden ansiosta lyhyitä (varastomme sijaitsee Jyväskylässä!), joten sinun ei tarvitse pitkään odotella tilaustasi. 

Tervetuloa ostoksille!

hiustuotteet nopeasti

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post