Tee kevätsiivous hiustuotteillesi

Nyt on hyvä aika tehdä kurkistus kylpyhuoneen kaappeihin ja katsoa läpi omat hiustuotteet. Itselle parhaiten toimivia hiustuotteita joudutaan usein hieman etsimään ja testailemaan, jolloin kaappeihin kertyy myös osittain käyttämättömäksi jääviä tuotteita.

Purkkien siivous kylpyhuoneessa

Vinkkejä hiustuotteiden läpikäyntiin:

1. Mieti, mitä tarvitset. Mitkä tuotteet kuuluvat omiin rutiineihisi, mitä tuotteita oikeasti käytät? Esimerkiksi kirjoittajan omiin rutiineihin kuuluu shampoo, hoitoaine, naamio, jätettävä hoitoaine, hiusöljy, lämpösuojasuihke ja hiuskiinne. Silti kaapista löytyy useampi rakennesuihke sekä hiusvaha. Jos huomaat, että jokin tuote ei ole ollut mieleesi, olisiko sinulla jotakin perheenjäsentä tai ystävää, joka saisi kyseisestä tuotteesta enemmän iloa itselleen?

2. Tarkista tuotteiden kunto. Tuotteet säilyvät avattuina useimmiten 6-24 kuukautta. Jos huomaat, että jokin tuote on ollut pitkään käyttämättä, koita muistella milloin olet sen avannut, jotta voit päätellä onko tuote kunnossa. Jos et muista milloin olet purkin avannut, tutki tuotetta tarkemmin. Epämääräinen koostumus tai haju kertoo, ettei tuote ole enää käyttökelpoinen.

Kylpyhuoneen tuotteiden siivous

3. Käytä pois tuotteet, joita on jäljellä vain vähän. Usein kaappeihin kertyy paljon purkkeja, joissa on jäljellä vain vähän tuotetta, ja tilalle on hankittu uusi. Nosta nämä tuotteet esille ja käytä ne loppuun. Näin saat lisää tilaa kaapeihin.

+ Jos haluat panostaa kylpyhuoneen ulkoasuun, pohdi mitä tuotteita hankit seuraavaksi. Jos purkit ovat kylpyhuoneessa esillä, ja haluaisit että ne sopivat yhteen ja näyttävät kauniilta, etsi itsellesi sopiva tuotesarja ja hanki kaikki pesu- tai muotoilutuotteet samasta sarjasta. Esimerkiksi Lakmén tuotteet ovat kauniin simppeleitä; saman sarjan shampoo, hoitoaine ja naamio näyttävät upealta yhdessä. Lisäksi ne on ympäristöystävällisesti tuotettu!

Hoitavat hiustuotteet

 Muotoilutuotteetkin voi hankkia samasta sarjasta ja usein itselle hyväksi todetusta tuoteperheestä löytyykin useampi sopiva tuote. Esimerkiksi L´anzan  muotoilutuotteet näyttävät simppeliltä ja hyvältä yhdessä, ja Design.ME:n tuotteet ovat supersuloisia hyllyssä.

Lanza muotoilutuotteet

Puff Me rakennesuihke

 


You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post