Valitse oikea tehohoito hiuksillesi

hiusnaamion valinta

Hiuksia on hyvä tehohoitaa säännöllisesti. Parhaan hyödyn hoidosta saa irti, kun valitsee omalle hiustyypille sopivan naamion. Esimerkiksi hennot hiukset latistuvat helposti, jos valittu hoito on liian raskas. Lue alta, millainen tehohoito olisi paras juuri sinun hiuksillesi, ja valitse naamio hiustesi suurimman tarpeen mukaan.

Vinkki! Muista aina pyyhekuivata hiukset huolellisesti ennen naamion levitystä, jottei ylimääräinen vesi estä naamion imeytymistä hiuksiin. Jos haluat tehostaa hoidon vaikutusta, voit levittää hiusten ympärille kelmun hoidon ajaksi ja pidentää hoidon vaikutusaikaa.

hiusnaamion valitseminen

Kuiville hiuksille

Jos hiuksesi kärsivät kuivuudesta, valitse niille kosteuttava naamio. Kuivista hiuksista puuttuu kosteutta ja öljyjä, joita on hyvä säännöllisin väliajoin lisätä hiukseen naamion avulla. Tämä estää myös kuivien hiusten sähköistymistä.

Kosteuttava hiusnaamio

Vaurioituneille hiuksille

Vaurioituneet hiukset ovat huokoiset ja hauraat, ja ne tarvitsevat proteiineja paikkaamaan hiuksiin syntyneitä vaurioita. Korjaava naamio ehkäisee hiusten katkeilua ja tekee niistä jälleen terveen näköiset. 

Paikkaava hiusnaamio

Hennoille hiuksille

Jos hiuksesi ovat hennot, tärkeää on valita naamio, joka ei ole liian raskas hiuksillesi. Kevyt ja painoton, mutta tehokkaasti hoitava naamio on paras valinta hiuksille, jotka lätistyvät helposti.

Kevyt hiusnaamio

 Vaalennetuille hiuksille

Vaalennuskäsittelyt rasittavat hiuksia melkoisesti, joten vaalennetuille hiuksille sopivin naamio on kosteuttava ja hoitava. Samaan aikaan vaalea hius kaipaa useimmiten myös sävytystä, oli kyse sitten hopeista tai hunajaisista hiuksista. Vaalennetuille hiuksille kannattaakin valita naamio, joka syvähoitaa sekä sävyttää hiuksia. 

Sävyttävä hoitoaine

Kiillottomille hiuksille

Jos hiuksesi ovat elottomat ja kiillottomat, kokeile ihanaa öljynaamiota! Intensiivisesti hoitava öljynaamio antaa hiuksille valovoimaista kiiltoa ja palauttaa niiden elinvoimaisuuden.

Korjaava hiusnaamio

Pörröisille hiuksille

Hankalille ja pörröisille hiuksille paras valinta on silottava tehohoito. Hiuksista tulee pehmeät ja hallittavat, ja sen lisäksi naamio tuo esiin hiusten parhaat puolet, kuten rakenteen ja kiillon.

Silottava hiusnaamio

Kiharoille

Jos hiuksesi ovat hyvin kiharat, niille sopii parhaiten kosteuttava naamio, sillä useimmiten kiharat hiukset ovat hyvin kuivat. Myös silottavat naamiot sekä öljytehohoidot toimivat kiharoissa loistavasti.

Kosteuttava hiusnaamio