Minkä naamion valitsen hiuksilleni?

Hiuksia on tärkeä tehohoitaa säännöllisesti. Parhaan hyödyn hoidosta saa irti, kun valitsee omalle hiustyypille sopivan naamion - esimerkiksi hennot hiukset latistuvat helposti, jos valittu hoito on liian raskas. Lue alta, millainen tehohoito olisi paras juuri sinun hiuksillesi, ja valitse naamio hiustesi suurimman tarpeen mukaan.

Vinkki! Muista aina pyyhekuivata hiukset huolellisesti ennen naamion levitystä, jottei ylimääräinen vesi estä naamion imeytymistä hiuksiin. Jos haluat tehostaa hoidon vaikutusta, voit levittää hiusten ympärille kelmun hoidon ajaksi ja pidentää hoidon vaikutusaikaa. Naamion tasaisen levittymisen takaamiseksi voit myös kammata tuotteen läpi siihen tarkoitetulla kammalla.

 

hiusnaamion valitseminen

Ongelma: "Hiukseni ovat kuivat"

Hiusten yleisin ongelma on niiden kuivuus. Kuivista hiuksista puuttuu kosteutta ja öljyjä, joita on hyvä säännöllisin väliajoin lisätä hiukseen naamion avulla. Tämä estää myös kuivien hiusten sähköistymistä.

Kosteuttavien naamioiden osuus valikoimasta on suuri, mutta niitä on kuitenkin hyvin erilaisia erilaisille hiuksille:

paras naamio kuiville hiuksille

Jos hiuksesi ovat paksut tai normaalit ja erittäin kuivat, on tärkeä valita erittäin kosteuttava tuote. Esimerkiksi Gloss.ME Hydrating Treatment Mask on erinomainen valinta: sen koostumus palauttaa hiusten kosteuden ja kiillon, sekä vahvistaa ja selvittää. Tuote on palkittu Salon Reader′s Choice Awards-kilpailussa parhaana hiusten hoitonaamiona!

kuivat ja ohuet hiukset

Jos hiuksesi ovat hennot sekä kuivat, tärkeää on valita naamio, joka ei ole liian raskas hiuksillesi. Kevyt ja painoton, mutta tehokkaasti hoitava tuote on paras valinta hiuksille, jotka latistuvat helposti. Esimerkiksi Moroccanoil Weightless Hydrating Mask on loistava hennommille hiuksille!

naamio kiharoille

Kun hiukset ovat kiharat, niille sopii yleensä parhaiten kosteuttava naamio, sillä useimmiten kiharat hiukset ovat hyvin kuivat. Öljyjä sisältävät koostumukset hemmottelevat kiharaa ja palauttavat sen joustavuuden: kokeile esimerkiksi Lakmén Argan Oil-tehohoitoa.

Ongelma: "Hiukseni ovat vaurioituneet"

Vaurioituneet hiukset ovat huokoiset ja hauraat, ja ne tarvitsevat proteiineja paikkaamaan hiuksiin syntyneitä vaurioita. Korjaava naamio ehkäisee hiusten katkeilua ja tekee niistä jälleen terveen näköiset. Huomaa kuitenkin, että korjaavaa naamiota kannattaa käyttää vain silloin tällöin: vaurioitunut hius janoaa päivittäisessä hoidossa kosteutta. Rakennepaikkaavat hoidot ovat tarpeellisia, mutta niitä ei kannata lisätä hiukseen liian usein - kerran/pari kertaa kuukaudessa on sopiva määrä.

vauroituneiden hiusten kotihoito

Moroccanoil Restorative Hair Mask-naamion runsaasti arganöljyä ja proteiinia sisältämä tehokas koostumus auttaa vahvistamaan ja korjaamaan hiuksia, jotka ovat vaurioituneet kemiallisista käsittelyistä tai kuumuudesta.

vahingoittuneiden hiusten naamio

Toisena vaihtoehtona syvävaikutteinen IdHAIR Repair Treatment-tehohoito sopii hyvin vaurioituneille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Tuote ravitsee ja vahvistaa hiuksia, sekä antaa kiiltoa ja silottaa hiuksen pintaa poistaen pörröisyyttä.

Ongelma: "Hiukseni ovat sameat"

Jos hiuksesi ovat elottomat ja kiillottomat, kokeile ihanaa L'anzan Intensive Hair Masque -öljynaamiota. Intensiivisesti hoitava tuote antaa hiuksille valovoimaista kiiltoa ja palauttaa niiden elinvoimaisuuden. Naamio palauttaa myös hiusten kosteustasapainon, luoden silkinpehmeät hiukset.

tehohoito kiillottomille hiuksille

Kiiltoa voi lähteä tuomaan hiuksiin myös värjättyjen hiusten naamiolla, sillä värisuojan lisäksi nämä tuotteet antavat hiuksille lisää kiiltoa. Lakmén Color Stay Treatmentin pitkään vaikuttavat ja suojaavat ominaisuudet pidentävät hiusvärin kestoa ja parantavat kiiltoa sekä valovoimaisuutta. 

Ongelma: "Hiukseni ovat pörröiset"

Hankalille ja pörröisille hiuksille paras valinta on silottava tehohoito. Hiuksista tulee pehmeät ja hallittavat, ja sen lisäksi hoito tuo jälleen esiin hiusten parhaat puolet, kuten rakenteen ja kiillon.

kiilto takaisin hiuksiin

Lakmén silottava Frizz Control-naamio jälleenrakentaa, kosteuttaa ja silottaa hiuskuituja. Tuote antaa hiuksille intensiivistä kosteutusta, valovoimaisuutta ja pehmeyttä. Naamio helpottaa hiusten selvittämistä ja antaa niille luonnollista liikkuvuutta.

Ongelma: "Hiuspohjani on kuiva tai öljyinen"

Joskus hiusten suurin ongelma löytyy hiuspohjasta. Hiuspohjan mikrobiomin ollessa epätasapainossa, syntyy toimintahäiriöitä, jotka haittaavat hiuspohjan, ja sitä kautta myös hiusten terveyttä.

Jos hiuspohja on kuiva ja herkkä, esimerkiksi rauhoittava Relief-geelinaamio kosteuttaa kuivan hiuspohjan tehokkaasti. Se antaa syvän kosteutuksen jopa 24 tunniksi, ja rauhoittaa ärtynyttä ja kutiavaa ihoa välittömästi. Tuote kosteuttaa samalla myös kuivia hiuksia. 

 

naamio kuivalle hiuspohjalle

Nopeasti rasvoittuvalle hiuspohjalle tarkoitettu Pure-savinaamio puhdistaa ja imee hiuspohjasta öljyjä sekä saasteita. Tuote on tehokas liiallista talia ja epäpuhtauksia vastaan.

Toivottavasti sait tästä apua naamion valintaan <3 Muistathan, että voit aina kysyä ammattitaitoisten asiakaspalvelijoidemme apua tuotteiden valintaan!


You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post