Lisää volyymia & rakennetta hiuksiin

tuuheat hiukset
Monelle muhkeiden ja valtavan tuuheiden lopputulosten aikaansaaminen kotona tuottaa päänvaivaa – miten ihmeessä kampaajat luovat esimerkiksi muotikuvauksiin niin upeita kampauksia?
Salaisuus piilee hyvässä pohjatyössä: kun käytössä on laadukkaat tuotteet sekä välineet, on hiustenlaitto huomattavasti helpompaa! Lue alta vinkit tuuheiden kampausten luomiseksi:

1. Pohjusta kampaus oikein

Kun lisäät ennen föönausta kosteisiin hiuksiin muotoilutuotetta, saat kampaukseen tukea sekä suojaa, jotka helpottavat muotoilua ja tekevät kampauksesta huomattavasti kestävämmän. Jos aikaa hiustenpesulle ei ole, voit kastella hiukset suihkepullolla ja levittää tuotteen kostutettuihin hiuksiin ja kuivata hiukset sen jälkeen. Hiuksen suolasillat menevät poikki kosteana ja kuivuessaan täysin ne kiinnittyvät asentoon, johon hiukset on muotoiltu, joten hiukset kannattaa kostuttaa kunnolla ja myös kuivata huolella, jotta kampaus kestäisi.

Moroccanoilin Thickening Lotion -kampausvoiteen avulla hiuksista tulee vahvemmat ja välittömästi tuuheammat. Tuote lisää jokaisen hiuksen läpimittaa ja antaa hiuksille kestävää volyymia ja runsautta. Voide tekee hiuksista pehmeät ja pohjustetut, kuitenkaan hiuksia tahmaamatta.

IdHAIR Elements Xclusive Blow Fiber Foam on kuitumuotovaahto, joka luo volyymia, rakennetta sekä tukea kaikenlaisiin hiuksiin. Sen sisältämät ainesosat tekevät hiuksista vahvemmat, samalla kosteuttaen niitä. 

2. Käytä laadukkaita hiusharjoja

Sanotaan, että meikkiä tehdessä hyvät siveltimet tekevät jo puolet lopputuloksesta. Tämä pätee myös hiustenlaittoon: kun föönaat hiuksiasi, valitse laadukas harja, jotta saat tuuhean lopputuloksen. Valitse harja hiusten pituuden sekä toivotun lopputuloksen mukaisesti. Pieni pyöröharja sopii lyhyiden hiusten taivuttamiseen ja kohottamiseen, keskikokoinen puolipitkille hiuksille ja suuri harja puolipitkien ja pitkien hiusten taivuttamiseen ja kohottamiseen. Jättimäinen pyöröharja sopii parhaiten silloin, kun hiukset ovat puolipitkät tai pitkät ja tavoitteena on tuuhea, mutta sileä lopputulos.
moroccanoil harja

Moroccanoil Ceramic -pyöröharjat ovat laadukkaita harjoja, joiden avulla hiukset kuivuvat tehokkaasti ja tasaisesti. Lisäksi harjat tekevät hiuksista kiiltävämmät. Pieni 25mm harja sopii parhaiten lyhyille hiuksille, 35mm puolipitkille ja 45mm sekä 55mm puolipitkille ja pitkille hiuksille. 

3. Rakennetta hiuksille

Kun olet kuivannut hiukset, lisää niihin muotoilutuotteita, jotka antavat volyymia ja rakennetta. Näitä ovat kuivashampoo, rakennesuihke sekä hiuspuuteri, joita voit käyttää myös yhdessä. Tuotteet kannattaa lisätä tyvialueelle tekemällä jakauksia ja hieromalla tuote hiuspohjaan. Testaa näitä:

tuuheuttava hiuspuuteri

Superihana Design.ME:n Puff.ME -hiuspuuteri antaa hiuksille megavolyymia sekä koko päivän kestävän pidon ja tuen. Kuiva suihke levittyy tasaisesti tahmaamatta käsiä.
lanza kuivashampoo

Lanzan Healing Style -kuivashampoo raikastaa ja puhdistaa hiukset eikä jätä muotoilutuotteen tuntua. Tuote sopii erityisen hyvin kohotettujen ja rentojen kampausten pohjalle.

4. Kiinnitä kampaus

Viimeistelyllä on väliä – kostea tai tuulinen sää voivat tuhota kampauksesi, jolloin kaikki näkemäsi vaiva valuu hukkaan. Lisää siis aina viimeistelytuote, joka suojaa hiuksiasi kosteudelta ja antaa hiuksille pehmeää tukea. Muista suihkuttaa hiuskiinne tarpeeksi kaukaa hiuksiisi, jotteivät ne kastu. Anna hiuslakan kuivua kunnolla, ennen kuin muokkaat kampaustasi enempää. Tässä muutama suosikkimme:

kevyt hiuskiinne

Moroccanoil Luminous Hairspray -hiuskiinne suojaa hiuksia kosteudelta ja pörrööntymiseltä. Kevyt hiuslakka antaa hiuksille joustavan ja pitkäkestoisen pidon sekä valovoimaista kiiltoa.

pois harjattava hiuslakka

Lanza Brush Thru Hair Spray -hiuskiinne antaa kestävän ja joustavan keskivahvan pidon, säilyttäen hiukset uudelleenmuotoiltavina. Voit harjata lakan hiuksista ilman pelkoa hiusten katkeamisesta. Hiuskiinne tekee hiuksiin upean kiillon.

hiuskiinne
Design.ME:n Hold.ME -hiuslakka on oikea monitoimituote: se tarjoaa 3 hiuskiinnettä yhdessä pullossa - voit valita suutinta kääntämällä kevyen, keskivoimakkaan tai vahvan pidon. Hiuskiinne antaa kestävän ja varisemattoman pidon, volyymia sekä kauniin kiillon.

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post