Ylelliseen vartalonhoitoon: Moroccanoil Body

Ihonhoito on tärkeä osa jokaisen kauneutta, terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Moroccanoil Body-vartalotuotteet ovat täynnä brändin pääainesosaa, arganöljyä, ja muita ihoa rakastavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ylellisesti.

Uudistuneeseen Body-tuoteperheeseen kuuluvat kosteuttavat vartalovoiteet, suihkugeeli ja käsisaippua, ylelliset vartaloöljyt sekä ihana vartalotuoksu. Body Collection toi markkinoille myös uusia tuoksuja, joista jokaisella on omat, ainutlaatuiset vivahteensa kuljettamaan aisteja: tutustu tuoksuihin täällä.

Vartalon kosteutukseen:

Body Lotion

Ultrakevyt, nopeasti imeytyvä Moroccanoil-vartalovoide sisältää sekoituksen kosteuttavia öljyjä sekä rauhoittavaa aloe-lehtiuutetta, jotka tekevät ihosta pehmeämmän, sileämmän ja säteilevämmän. Saatavana kuudessa eri tuoksussa.

Body Soufflé

Kevyt ja kuohkea Moroccanoil-kosteusvoide imeytyy nopeasti ja tarjoaa päivittäistä kosteutta sekä silkkisen pehmeän lopputuloksen kaikille ihotyypeille.

Body Butter

Moroccanoil-vartalovoi on runsas ja tiivis, mutta nopeasti imeytyvä kosteusvoide, joka kosteuttaa ja pehmentää kuivaa ihoa tehokkaasti, jättämättä rasvaista tunnetta.

Hellävaraiseen puhdistukseen:

Shower Gel

Erittäin tiivistetty, mutta hellävarainen Moroccanoil-suihkugeeli ravitsee ja puhdistaa, auttaa palauttamaan ihon optimaalisen kosteustasapainon sekä parantamaan sen joustavuutta, rakennetta ja sävyä. Saatavana useassa eri tuoksussa.

Hand Wash

Moroccanoil-käsisaippuan ylellinen koostumus on täynnä arganöljyä, joka kosteuttaa, sekä hyaluronihappoa, joka lukitsee kosteuden ihoon. Parantaa ihon sävyä ja tekstuuria. Saatavana kuudessa eri tuoksussa.

Body-vartaloöljyt:

Dry Body Oil

Dry Body Oil auttaa rakentamaan ihon luonnollista puolustuskykyä ja palauttamaan kosteuden. Antioksidanttirikas öljy imeytyy nopeasti ihoon ilman rasvaista tunnetta.

Pure Argan Oil

Hajusteeton arganöljy tarjoaa useita hoitavia etuja kasvoille ja vartalolle, parantaen mm. ihon rakennetta ja sävyä. Imeytyy nopeasti ihoon ilman rasvaista tunnetta.

Shimmering Body Oil

Shimmering Body Oil sisältää arganöljyä sekä oliivi- ja avokadoöljyä, jotka auttavat rakentamaan ihon luonnollista puolustuskykyä ja palauttamaan kosteuden. Jättää ihon hehkuvaksi ja kiiltäväksi, Imeytyy nopeasti ihoon ilman rasvaista tunnetta.

Night Body Serum

Ylellinen yövartaloseerumi kiinteyttää ja tasoittaa ihoa. Auttaa suojaamaan ihoa yön yli ympäristön haittatekijöiltä. Imeytyy nopeasti ihoon ilman rasvaista tunnetta.

Viimeistele tuoksulla:

Brumes du Maroc

Kevyt ja ihana Moroccanoil-suihke hiuksille ja vartalolle ei pilaa kampausta. Voidaan käyttää yksinään luomaan kevyt, raikas tuoksu, tai kerrostettuna vahvistamaan muiden Moroccanoilin hius- ja vartalotuotteiden tuoksua!

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post