Rento kiharanuttura puolipitkiin ja pitkiin hiuksiin

how to kiharanuttura
Talven lähestyessä alkaa uusi juhlasesonki. Kun kalenteriin on merkattu pikkujoulut tai vaikka vuosijuhlat, halutaan myös hiukset laittaa tilaisuuteen juhlavasti. Usein saatetaan ajatella, että näyttävä juhlakampaus vaatii hyvin pitkät hiukset, mutta näin ei suinkaan ole. 
Kokosimme alle ohjeet trendikkään kiharaisen nutturakampauksen tekoon. Erityisen hyvin tämä kampaus sopii suunnilleen solisluihin ulottuville tai hieman lyhyemmille hiuksille, mutta myös pidempiin hiuksiin kampaus onnistuu.

MITÄ TARVITSET:

Kampa & Tupeerausharja

Tee nutturakampaus näin:

Suihkuta hiuksiin lämpösuojasuihketta. Kiharra hiukset muotoiluraudalla ja suihkuta niihin kevyttä hiuslakkaa.
kampaus puolipitkiin hiuksiin
Tee hiuksiin kammalla jakaus haluamaasi kohtaan. Tässä kampauksessa jakaus laitettiin hieman sivuun. Tämän jälkeen jaa hiukset niin, että teet jakauksen korvalta korvalle, jolloin sinulle jää etuosat sekä eroteltu takaosio. Helpottaaksesi kampauksen tekoa, voit kiinnittää etuosat pois tieltä klipsillä.
Tupeeraa takaosiota tupeerausharjalla ja silota pinta. Kiinnitä osio kumilenkillä niskaan ponnarille. Älä kuitenkaan vedä ponnaria liian kireälle, jotta takaosa jää tyvestä koholle.
kiharanutturan tekeminen
hiusten osittaminen
hiusten ositus kampauksessa
Tämän jälkeen kiinnitä vapaana olevat etuosat pinneillä poninhännän lähettyville taakse. Tässä kampauksessa letitettiin molemmat etuosiot käyttäen hollantilaista letitystä (ohje). Voit myös esimerkiksi punoa (ohje) etuosat kierittämällä, jos et halua kampaukseesi lettejä. Jos haluat kampauksen ilmeestä rennomman, voit jättää pieniä osioita auki kehystämään kasvoja.
trendikäs lettikampaus
kiharanuttura letillä
miten tehdä kiharanuttura
Tämän jälkeen luo kampauksen nutturaosio ottamalla poninhännästä kiharaosioita ja kiinnitämällä niitä rennosti pinneillä haluamiisi kohtiin. Ota kiinnityksessä huomioon tavoittelemasi nutturan muoto.
Jos hiuksesi ovat hyvin pitkät, voi yksi osio vaatia kiinnityksen pinnillä kahdestakin kohtaa.
kiharanutturan kiinnittäminen
 
nuttura puolipitkiin hiuksiin
Viimeistele kampauksen kiinnitys hiuslakalla ja kiiltosuihkeella
pikkujoulukampaus
vuosijuhlakampaus
Halutessasi voit viimeistellä kampauksen esimerkiksi supertrendikkäällä suurella hiuspinnillä.
trendikäs helppo kampaus

VINKKI KAMPAUKSEN TEKOON:

Lisätäksesi kampauksen kestävyyttä, levitä ennen kampauksen tekoa pestyihin tai kuiviin hiuksiin muotovaahtoa. Kun pitoa antavaa tuotetta on pohjatuotteena ja kampaus on viimeistelty hiuskiinteellä, on kampauksen teko helpompaa ja pysyvyys huomattavasti parempi.
Lanzan Foundation Mousse on erinomainen muotovaahto juhlakampausten pohjalle, sillä se antaa kampaukselle vahvan pohjatuen ja volyymin sekä estää hiusten pörrööntymistä. Tuote antaa hiuksille myös suojan ulkoista kosteutta vastaan.
Teksti & kuvat: Juni

You may also like

Katso kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post